Liposzómás C-vitamin ( liquid) 500 ml

Liposzómás C-Vitamin (liquid) 

A liposzóma egy apró, gömbalakú foszfolipid molekula. melyek segítségével egészen a sejtekig el tudjuk juttatni a C-Vitamint. A liposzomális technológia előnye, hogy a foszfolipid réteg megvédi a vízben oldott hatóanyagot - jelen esetben a C-vitamint -, így az nem bomlik le, nem oxidálódik, tehát sértetlenül kerül a sejtekbe.
Ez azt jelenti, hogy a liposzómás C-vitamin közel 100%-ban hasznosul. E jellege miatt a hagyományos vitaminokhoz képest, a liposzómás C-vitamin adagolása is eltérő: 500-1500 mg naponta. A dózis emelésére csak betegség esetén van szükség.

Fontos! Mindenképp hűtőben tárolja a terméket, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a szavatossági idejét!

6.190 Ft

A liposzómás C-Vitamin közel 100 % -ban képes hasznosulni, mivel a liposzómális technológia előnye, hogy a foszfolipid réteg megvédi a vízben oldott hatóanyagot - jelen esetben a C-vitamint -, így az nem bomlik le, nem oxidálódik, tehát sértetlenül kerül a sejtekbe.

Összetevők: L-aszkorbinsav, napraforgó lecitin, víz. A liposzómás C-vitaminból 500- 1500 mg naponta. A napi dózis emelésére, csak betegség eseténvan szükség.

Tárolás: Fénytől védve tartandó!

Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 1 évig

Felbontást követően 90 napig használjuk el!

A közölt adatok csak a megjelölt termékre vonatkoznak. A megadott fizikai-kémiai paraméterek a terméket a biztonsági követelmények szempontjából írják le. A gyártó ill. forgalmazó nem vállal továbbá felelősséget a nem megfelelő ill. nem a javasolt célra történő használatból eredő károkért. Az érvényben lévő előírások és rendelkezések betartása, valamint a termék felhasználására vonatkozó ajánlások figyelembevétele a felhasználó kötelezettsége.

Ezüstkollid infomrációk és tudástár

Olvasson információka és érdekességeket az ezüstkolloidról.
Ezüstkolloid információk és Tudástár