Kedves Vásárlónk!

Jelenleg üzemünkben technikai problémák miatt, a megrendelések feldolgozása akadozik. A hiba elhárítását megkezdtük. A rendeléseket rögzíteni tudjuk, a hiba elhárítása után pedig elkezdjük feldolgozni azokat. Megértésedet köszönjük.

Ezüstkolloid kisállatbarát csomag DrJuice

Ezüstkolloiddal a kisállatok védelméért! A csomag tartalmaz ezüstkolloidos kisállat sebfertőtlenítőt és akvárium víztisztítót.

Az ezüstkolloid tartalmú, fertőtlenítő hatású ANIMAL AID kisállat sebfertőtlenítő a gyulladt, fertőzött felszínre, sebre történt permetezést követően elpusztítja a megtelepedett kórokozókat, mindennemű friss felületi sérülés esetén megakadályozza a felülfertőzést, elősegítve a seb mielőbbi gyógyulását. Az állatok közvetlen élőhelyének (ól, ketrec, stb.) fertőtlenítésére, a mindennapos használati tárgyak kórokozó mentesítésére(etető, itató, szűrők, stb.) is alkalmazható ez az ezüstkolloid tartalmú kisállat sebfertőtlenítő.

A DrJuice Ezüstkolloid Aquaclear akváriumok, dísztavak és a bennük élő kedvenceink kezelését, védelmét szolgáló, antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú folyadék. Akváriumok, dísztavak vizének általános, megelőző kezeléséheza halaknál fellépő betegségek ellenszereként, algásodás kiküszöbölésére, szűrők-vízforgatók tisztításánál, vízcserénél az általános takarítás utáni fertőtlenítéshez használandó.

4.900 Ft

Ezüstkolloid kisállatbarát csomag 

A DrJuice  ezüstkolloid kisállatbarát csomagban szereplő ezüstkolloidos termékekről bővebb leírást a linkekre kattintva olvashatsz:

Aquaclear 200 ml

Animal Aid 50 ml

Ezüstkollid infomrációk és tudástár

Olvasson információka és érdekességeket az ezüstkolloidról.
Ezüstkolloid információk és Tudástár
cross