Rólunk és az ezüstkolloidról…

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Felmérések bizonyítják, hogy mi, magyarok büszkék vagyunk arra, hogy milyen remek tudósok születtek nemzetünkből.

Szerencsére, kínai üzletek áradata óta, még erősebb lett a nemzeti érzés!

Jó hír, hogy a DrJuice ezüstkolloid is hazánkat erősíti!

Cégünk 2006-ban kezdett kolloid alapú termékek kifejlesztésébe. Elsőként az ezüstkolloiddal kapcsolatos fejlesztéseket kezdtük meg jól képzett szakember és fejlesztői gárda segítségével.

Hisszük, hogy ennek a természetes védőhatással bíró ezüstkolloid széles körben, számos fontos szerep juthat még mindennapi életünkben.

Meggyőződésünk, hogy a környezetünkben élő kórokozók (vírusok, gombák, baktériumok) ellen a természet válaszával kell felvennünk a versenyt. Célunk, hogy magyar K+F bázis segítségével világpiacon is helytálló ezüstkolloidot állítsunk elő. Gyártási technológiánk megfelel a GLP (good labor practice) követelményeinek.

Termékeink gyártása, így a DrJuice ezüstkolloidé is, folyamatos és szigorú minőségellenőrzés mellett zajlik!

A DrJuice ezüstkolloid ÁNTSZ által bevizsgált termék!