Ezüstkolloid? Az orvos válaszol

Dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász, humán genetikus, epidemiológust kérdeztük:

Milyen betegségek esetén alkalmazható sikerrel az ezüstkolloid? Csak külsőleg alkalmazható az ezüstkolloid vagy le is lehet nyelni? 

“A legszélesebb hatás-spektrumú természetes antibiotikum, ami a szervezet második immunrendszere, nagyon fontos, hogy legalább 650 kórokozó ellen hatékony, ez be van bizonyítva, és ezek között vírusok is vannak. Mondjon már valaki egy olyan hagyományos antibiotikumot, ami hat a vírusokra! Egy szál nincs. Kitalálták a mindenféle Herpesin, Isoprinosine, a túró tudja, hogy micsoda, reklámozzák, ide kenje, ott szedje be.

Kérem szépen, mindenki jegyezze meg: klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. És ezt 15 év tapasztalata alapján állíthatom.”

ezüstkolloid oldat

Az ezüstkolloid körülbelül 600-650 kórokozóra hat. Baktériumokra, gombákra, és ami nagyon ritka a vírusokra is hat…

Végtelenül olcsó és kimagaslóan hatásos szer,

el is tűnt a patikákból, felváltották a méregdrága antibiotikumok. A gyógyszergyáraknak nem éri meg.

A szintetikus gyógyszereknek irtózatos mellékhatásai vannak.

Például, hogy csak egyet említsünk az antibiotikum és a női gombásodás. Az ezüstkolloid azonban mindenféle mellékhatás nélküli szer. A kollodiális arany is eltűnt a gyógyszertárakból, pedig régen az ízületes betegeket ezzel kezelték igen hatásosan. Régen, amikor még nem volt hűtési lehetőség a tejet például ezüstérmével tartósították. Fertőtlenítő, sterilizáló hatású.

Ezüstkolloid vélemények Facebook oldalunkról

Nézd meg mit írnak vásárlóink Facebook oldalunkra:

Vélemény ezüstkolloidról torokfájásra

Dr. Elek Csaba

Az ezüstkolloiddal szemben nem alakul ki semmilyen félre rezisztencia!

A baktériumok az ezüstkolloidot megszokni nem képesek, ugyanakkor magának az ezüstkolloidnak semmilyen mellékhatása és semmilyen gyógyszerkölcsönhatása nem figyelhető meg.

Az ezüstkolloid már a szájnyálkahártyáról is felszívódik, ezért az alkalmazását általában úgy javasoljuk, hogy napi kétszer egy teáskanállal, és 3-4 percig a nyelv alatt kell tartani. A nyelv alatti laza szájnyálkahártyáról felszívódik az ezüstkolloidnak a 90%-a, és csak 10%-a kerül a bélcsatornába. Miért fontos ez? Ez azért fontos, mert az ezüstkolloid ily módon nem befolyásolja – ellentétben az antibiotikumokkal – a bélflórának az épségét.

A szervezet minden szövetébe eljut az ezüstkolloid, nincs tehát olyan szövet, ahová ne jutna el. A véragygáton is nagyon könnyen keresztüljut, ellentétben nagyon sok antibiotikummal.

Az ezüstkolloidnak a hatásmechanizmusa ma már jól ismert, bénítja a sejtlégzést, elsősorban azt a biokémiai folyamatot, amelyet Magyarország legnagyobb tudósáról, Szentgyörgyi Albertről neveztek el részben, mert Krebs-Szentgyörgyi ciklusnak neveznek.

Ugyanakkor az ezüstkolloid a szervezet saját sejtjeit nem támadja meg, tehát óriási a szelektivitása és a terápiás szélessége. A terápiás szélesség lényegében nem más, mint a terápiás és a toxikus dózis közötti különbség.
Legalább 650 féle kórokozó ellen hatékony az ezüstkolloid. Vele szemben rezisztencia nem alakul ki. Nem lép kölcsönhatásba semmilyen más gyógyszerekkel, és az ajánlott dózisban nincs mellékhatása.

Dr. Elek Csaba Szülész-nőgyógyász, humángenetikus, epidemiológus

Ezüstkolloid vélemények Facebook oldalunkról

Nézd meg mit írnak vásárlóink Facebook oldalunkra:

Vélemények az ezüstkolloidról

Miben segíthet még az ezüstkolloid külsőleg és egyéb felhasználással?

Az ezüstkolloid vágott, horzsolt, égéses sérüléseknél elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Jelentős az ezüstkolloid oldat csontregeneráló hatékonysága is, legalább 50%-kal csökkentheti a csontgyógyulás idejét.

Ezüstkolloid szemre:

Kötőszöveti, szem környéki és szemben található gyulladások esetén hatásos az ezüstkolloid.

Továbbá kontaklencse használatakor fertőtlenítésre is alkalmazható az ezüstkolloid. Adagoló spray használatával célszerű alkalmazni az ezüstkolloidot…

Inhalálás ezüstkolloiddal:

Asztma, bronhitisz és tüdőpanaszok esetén (pl.: tüdőhörgők bakteriális fertőzése) inhaláljunk ezüstkolloiddal.

Ezüstkolloid orr-spray formájában:

Arc-és homloküreg-gyulladások esetén, például orrnyálkahártya gombás, bakteriális és vírusos fertőzései (pl.: herpesz, Stafilococcus Aureus) eredményesen használható az ezüstkolloid. Adagoló spray használatával célszerű alkalmazni az ezüstkolloidot…

Gargalizálás és Öblögetés ezüstkolloiddal:

Száj, ill. torok megbetegedések, mandulagyulladás, száj- ill. szájnyálkahártya gyulladások, fogászati beavatkozások, ill. műtétek utáni öblögetés, fogszuvasodás megakadályozása, általános szájhigiénia esetén is hatásos az ezüstkollid.

Kenés, ecsetelés ezüstkolloiddal:

Legtöbben akik használják az ezüstkolloidot azt állítják, hogy bőrbetegségek esetén, mint pl.: akne, szemölcs, bibircsók, hajkorpa, herpesz, lábgomba, furunkulus, nyílt és vágott, égési sebek, gyulladások, rovarcsípés, fantasztikus eredmények érhetők el az ezüstkolloiddal.

Tehát minden típusú bőr irritáció esetén alkalmazható az ezüstkolloid! Adagoló spray használatával célszerű alkalmazni az ezüstkolloidot…

Az ezüstkolloid hüvelyi és végbéli felhasználása:

Gyulladások, gombásodás, aranyér és nemi betegségek esetén. Ezüstkolloid Intimzuhany alkalmazásával.

Dr. Elek Csaba Szülész-nőgyógyász

Hálásan köszönjük a bizalmat!

Az elmúlt 10 évben több mint 130.000 vásárló szavazott bizalmat prémium minőségű DrJuice ezüstkolloid készítményeinknek! Hálásan köszönjük a bizalmat!

Ha már Te is vásároltál tőlünk, akkor pontosan tudod mennyire sokat segíthetnek készítményeink a vírusos és bakteriális fertőzések megszüntetésében, ha viszont még nem vásároltál tőlünk, akkor olvasd el mit írnak azok akik rendszeresen használják ellenőrzött minőségű, prémium DrJuice kolloid készítményeinket.

Vedd fel a harcot a vírusokkal és a kórokozókkal szemben!
Rendelj ezüstkolloidot és aranykolloidot ITT és MOST kényelmesen és biztonságosan!

A rendelésed leadását követően 48 órán belül házhoz szállítjuk! Mi pontosan tudjuk, hogy maximálisan elégedett leszel készítményeinkkel, de ha bármilyen okból mégsem vagy elégedett, 45 napon belül a teljes vételárat visszafizetjük.

Mutatjuk a DrJuice prémium minőségű készítményeinket, KATTINTS IDE:

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tapasztalat arra, hogy streptococcus fertőzésre milyen hatásfokkal alkalmazható az ezüstkolloid. Mivel nálam hüvelyi fertőzés is van a belső alkalmazás mellett az irrigálást is csinálom, de jó lenne tudni, hogy milyen dózisban lenne a leghatékonyabb mindkét esetben. Irrigálásnál higítva, vagy


A Feminakit termékünknél le van írva a hígítási arány az irrigáláshoz 3 dl felforralt lehűtött vízhez 30 ml ezüstkolloidot adunk, majd 3 dl felforralt lehűtött vízhez 10 ml tejsavoldatot. Mindenképpen javasolnám az ezüstkolloid belső fogyasztását is mivel, akkor nem csak helyileg, hanem az egész szervezetben "megtámadná" a vírust. Szép napot!

Tisztelt doktorúr! A múlt hónapban candidát állapítottak meg nálam Voll féle vizsgálaton. Tartom a diétát, grapefruitcseppeket szedek salaktalanító teával, immunerősítővel de ráerősítenék a gyógyulásra mindenképp egy ezüst kolloid kúrával is. 60kg vagyok, kérdésem, hogy mennyit kellene fogyasztanom belőle? A torokfertőtlenítésre való 200 ml-es kiszerelést vettem meg, az alkalmas belső használatra is? Válaszát előre is köszönöm!


A toroköblögetésre adott 200 ml-es oldatot is lehet belsőleg alkalmazni. Napi adag: 10 kg-ként, 2,5 ml. Ezt a mennyiséget kell 3 részre osztani (reggel, délben, este) bevenni, és lenyelés előtt 2-3 pecig öblögetni és gargarizálni az oldattal.

Tisztelt doktor úr! Vásároltam a gyógyszertárban ezüstkolloidot - száj és toroköblögető - 200 ml-es kiszerelésben, melyre rá van írva, hogy


A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr! Az ezüst kolloidot szeretném kipróbálni, elsősorban a 2 gyermekemnek akik 5 illetve 7 évesek. Kérdésem az lenne, hogy alkalmazhatom e már ilyen idős korban s ha igen milyen adagolással? Fémallergia esetén alkalmazható e? Válaszát köszönöm: Almásiné Fekete Gabriella


A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását! Gyermekek esetében is alkalmazható, ugyanúgy a napi adag szerint.

Tisztelt Doktor úr! A kérdésem hogy az ezüst kolloidot használhatom e inhaláló készülékbe inhaláhatok e vele? Idült höröghurutom van ami felül fertözödött, sárgás kpetem van. Kétszer megtükröztek és leszivták, egyszer pedig 1% betadin oldattal kimosták. két hét ig csökkent a gennyes köpet de nem sznt meg. Most ujra ugyanott tartok ahol a fertötlenités előtt. Sajnos antibiotikummal nem tudták véglegesen megszüntetnni mert lecsökkent de még az antibiotikumm szedése alatt is ujra fellángolt a gennyes köpet. Arra gondoltm, hogy esetleg a száj és tork öblögető kolloid oldattal inhalállok hátha segit? Kérné véleményét.


Az ezüstkolloid belső használatát javasolnánk ebben az esetben mivel vírus, gomba és baktériumölő hatása miatt a leírtak alapján alkalmas lehet a probléma megoldására.

Üdvözlöm! A két kislányomnak is szeretnék ezüstkolloidot adni. 4 és 1 évesek. Adhatom a kicsinek is, és hogyan? Tavaly ilyenkor nagyon sok vírust hazahozott a nagyobbik, nem szeretnék annyi antibiotikumot adni nekik. Folyadékkal (vízzel) adhatom? Immunerősítésre is használhatom, vagy csak amikor náthásak, betegek? Le tudom tesztelni őket az oldattal (500ml száj és toroköblögető), hogy érzékenyek-e az ezüstre? Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Anita


Kedves Anita! Ezüstkolloid termékünket egészen pici kórtól lehet használni gyermekek esetében is. Nem kell hígítani az oldatot, mert ultra tiszta vizet tartalmaz. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Használhatom az ezüst kolloidot irrigálásra ? Indikom: a nőgyógyászati rákszürésem eredménye P3 és jelentkeznem kell kezelésre .


Irrigálásra a Feminakit intimzuhany termék a megfelelő, mely tartalmaz 1 db 200 ml - es ezüstkolloid oldatot, 1 db 60 ml- es tejsavoldatot és az irrigáláshoz szükséges fecskendőt és szilikoncsövet.

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a fejbőr korpásodára használható-e, ill. a yorki kutyusunk folyamatosan bőrproblémákkal küzd. Ideig-óráig hatnak a felírt szerek, tápcsere, de nem gyógyul meg. Köszönöm válaszát. Fné Varga Ildikó


Kedves Ildikó! Fejbőr irritációra is használható az ezüstkolloid, vagy a samponhoz adagolva, vagy a fejbőrre fújva. Kisállatoknak van az Animal Aid termékünk, nyugodtan lehet a bőrfelületre fújni naponta többször ilyen probléma esetén.

Tisztelt Doktor Úr !Várható -e , hogy gyakran visszatérő staphylococcus fertőzésemre jó az ezüstkolloid szedése.Gyakran van torok és hugyuti problémáim. ( 70 éves vagyok) Elég sok antibiotikumot szedtem már. Válaszát köszönöm . Tisztelettel: Makra Győzőné


Tisztelt Hölgyem! Használható az említett betegségre az ezüstkolloid, viszont ez előre láthatóan egy hosszabb kúrát vesz igénybe a gyógyulásig.

seudo o.s állapitott meg. egyenlőre fél év múlva kontroll. Az ezüst kolloid szedése javítana e az állapotomon. 68 é68 éves vagyok. köszönettel Komáromi Mariann.


Kedves Mariann! Elnézést a kései válaszért. Szeretném megkérdezni hogy a kontroll megtörtént e már? Az ezüstkolloidot gombás, vírusos, bakteriális megbetegedés esetén lehet alkalmazni.

Tisztelt Doktor Úr! Vettem ma ezüstkolloidot, és csak otthon vettem észre,hogy pattanásos bőrfelület ápoló, én immunrendszer erősítésre szerettem volna a készítményt.A kérdésem az lenne ezt a fajtát belsőleg is lehet-e alkalmazni vagy csak külsőleg a bőrfelületre? Válaszát előre is köszönöm


A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "pattanásos bőrfelület vagy száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

tisztelt doktor úr! kaptam ajándékba egy 200 ml-es torok öblögetőt. .Nagyon örültem neki mert sokszor fel vagyok fázva,és azt mindták igyam nyugodtan naponta és rendbe hoz.De.Amikor elolvastam a tájékoztatót az állt rajta,hogy még véletlenül se nyelje le!nem értem...Üdv:Kata


A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktorúr! Az alábbi tüneteim vannak: Sajnos ez elég kellemetlen nekem, én nem is érzékelem, csak a párom. Ő azt mondja minden este kellemetlen a leheletem. Fogorvosnál már jártam, de Ő mindent rendben talált. (Ami tünet még, de nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, hogy a női nemi szervem is kellemetlen szagú, és ízű, többször jártam már nőgyógyásznál is. Előfordul alhasi fájdalom, és a hétvégén például jobb oldali alhasi enyhe fájdalom jelentekezett. A menstruációm a múlt héten elég kevésnek érzékeltem, és az utolsó napon egy körömnyi nyálkás, zselatinos jellegű véres valami is távozott. Valamint 2 kisebb dudor is található a nemi szervem körül, amolyan pattanás jellegű...)) Tünetként említhető még, hogy közben úgy érzem mintha valaki üllne a mellkasomon, szúr, nyom, a levegőt is nehezebben veszem ilyenkor kicsit. Illetve sokszor előfordul, hogy visszaböfög az étel amit ettem, de ez nagyon enyhe, és semmi fájdalom nincsen. Az állapot tarthatatlan számomra. Érdeklődöm, hogy hatásos lehet az ezü


Tisztelt Hölgyem! Helikobakter pilobia - annak van egy jellegzetes szájszaga, illetve rossz foga is lehet. Javaslat: - ezüst kolloidot szájhártyán keresztül 1-2 percig öblögetve majd az öblögetés után lenyelve kellene alkalmazni, emellett Feminakit-tel hüvelyi öblögetés. Nőgyógyászati vizsgalat - hüvely tenyésztés: a nemi szerven kívüli pattanás szerű elváltozást le kellene tenyészteni, valamint hüvely kenetet is kellene nézni. Gasztroenterológus - kilégzett levegőből tenyésztenek ki, általános immunrendszeri problémák lehetnek amin az ezüst sokat tud javítani.

T.Doktor Úr !Vásároltam ezüstkolloid oldatot.Kérdezte a gyógyszerész mire szeretném? Mondtam külsőleg bőrre.A legnagyobb meglepetésemre a következőt ajánlotta:száj és torok öblögető.Azt mondta ez jó, ezt vigyem. Biztos ,hogy használtam bőrproblémákra ezt a tipust,vagy mit tegyek? Válaszát köszönöm. Tisztelettel: Zsuzsa


Kedves Zsuzsa! A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Üdvözlöm, édeanyám előrehaladott inkontinencia problémával küzd, aminek egyik velejáró az állandó, visszatérő húgyúti (bakteriális) fertőzés. Érdeklődnék, hogy ebben az esetben is javasolják-e az ezüst - kolloid szedését, elérhető-e bármiféle eredmény. Köszönöm előre is!


Tisztelt Hölgyem! Bakteriális megbetegedések esetén lehet alkalmazni az ezüstkolloidot belsőleg. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

megjöttek az ezüstkolloidom szój és török öblöket de sajnos ràvan írva hogy lenyelni tilos akkor ez igaz és ha nem hogyan kell használni ? Köszönöm 37 98


A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr!Az lenne a kérdésem,hogy az ezüstkolloiddal megerősíthető-e a 4 éves kislányom immunrendszere.Nagyon sűrűn van felső léguti betegsége,mert az orvosa szerint nem ártana eltávolítani az orrmanduláit.De én ezt egyenlőre nem szeretném!Minden egyes betegségnél erős antibiotikumot kap.Belsőleg hogyan kell ezt adagolni neki?Köszönettel:SE


Kedves SE! Egészen kicsi kórtól lehet alkalmazni az ezüstkolloidot. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt doktorúr!Olvsatam hogy az ezustkolloid lyme korra is jo,mik a tapasztalatok ugyanis az antibiotikum kura megviseli a szervezetet hogy használhato e mint alternatív kezelés? Válaszát előre is köszönöm!


Tisztelt Hölgyem/ Uram! Alternatív kúraként meg lehet próbálni az ezüstkolloidot, bár tapasztalatunk ezen betegség kezelésére nincs még. Vírusos, gombás, bakteriális megbetegedés esetén lehet használni az ezüstkolloidot.

Tisztelt Doktor úr! Antibiotikummal kezelt arcüreggyulladás után szeretném kipróbálni az ezüstkolloidot, orrba spray-zve. A gyógyszertárban mondtam mire kell, de itthon vettem csak észre, hogy a


Kedves Melinda! Arc, homlok- üreggyulladásban szenvedőknek az orrsprayt javasoljuk használni. Kicsit hátra döntve a fejét, szívja fel az orrába a kolloid ezüstöt. Az ott mélyen megülő, megrekedt lerakódásokat, gyulladásból vissza maradt kórokózókat hatékonyan de természetes módon kipucolja. A pattanásos bőrfelület kezelőben lévő ezüstkolloidot is használhatja orr és szájüregben is. Üdvözlettel: Dr. Juice Pharma Kft

Fogínysorvadáson segít?


Tisztelt Hölgyem / Uram! Az ezüstkolloidot a 20 ml-es spray adagolóval nyugodtan fújja be a szájába, az ínyére. Mivel kitünő baktérium, vírus és gomba ölő az ezüstkolloid, ezért nyugodtan használja. Dolgozunk együtt fogorvosokkal, akik pont az Ön által jelzett problémák miatt ajánlják, illetve fertőtlenítésre használják. Üdvözlettel: Dr. Juice Pharma Kft

Tisztelt Doktor Úr!! Érdeklődni szeretnék hogy tüdőrákos apukám kemo sugár kemo után lehet e alkalmazni mert a labor eredmény gyulladást illetve májfunkció eltérést mutat. Köszönöm


Tisztelt Hölgyem / Uram! Daganatos megbetegedés kezelésében nincs tapasztalatunk sem az aranykolloid, sem az ezüstkolloid hatékonysága terén. Javasolnánk, hogy konzultájon erről a kezelőorvossal.

Tisztelt doktor úr! Férjemnél a nyelőcsőben daganatot állapitottak meg ami átterjedt a hörgökbe is.A bizottság döntése alapján sem sugár sem kemot nem kaphat mert 2oo9-ben nyelvgyők alatti daganat miatt már kezelték sugárral és kemoval.Szeretnék minden természetes gyógymodot megprobálni a gyógyulás reményében.Kérdésem hogy az ezüst vagy aranykolloid milyen hatással van a daganatokra? tisztelettel


Tisztelt Hölgyem! Daganatos megbetegedés kezelésében nincs tapasztalatunk sem az aranykolloid, sem az ezüstkolloid hatékonysága terén. Javasolnánk, hogy konzultájon erről a kezelőorvossal.

Tisztelt Doktor úr! 3 éve crohn betegséget diagnosztizáltak nálam a vastag belem 50 cm hosszúságban gyulladt kisebb polipokkal és fekéjekkel, fél éve kapom a biológiai terápiát (humira) nagyon vérszegény vagyok de jelenleg nem aktív a crohnom használhatok -e ezüst kolloidot? és melyiket ajánlja? üdvözlettel: Szilvi


Kedves Szilvia! Vírusos, gombás, bakteriális megbetegedés esetén alkalmazhatja az ezüstkolloidot. Jelen esetben az ezüstkolloid belső fogyasztása ajánlott, de egy hosszú kúra során lehet kikezelni a betegséget. Patikákban, Herbáriákban a Száj és torok öblögető vagy a Pattanásos bőrfelület ápoló van jelen. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

A kiskutyámnak (8 kg) az emlőben csomó található, biopsziából gyulladásos reakciót állapítottak meg. A kérdésem erre lehet ezüstkolloidot adni neki? Ha igen milyen adagolást javasol Doktor úr?


Vírusos, gombás, bakteriális megbetegedés esetén alkalmazhatja az ezüstkolloidot. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Állatoknak is ez a napi adag! Ivóvízbe (lehetőleg nem fém tányérban, legjobb az üveg) a napi mennyiséget beleönti, de csak annyi vízbe ami a kutyus megiszik. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr! Engem az érdekelne, hogy 5 éves gyermeknek torokgyulladásra adható-e, és ha igen, milyen adagolásban ajánlott? A 200 ml száj-és toroköblögetőt vásároltuk meg. Válaszát előre is köszönöm!


Vírusos, gombás, bakteriális megbetegedés esetén alkalmazhatja az ezüstkolloidot. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Gyermekek és felnőttek részére is ez a napi mennyiség! Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr! Az arcomon van egy-két helyen barna folt. Májfolt. Azt szeretném kérdezni,hogy kenhetem -e az ezüstkolloiddal? Halványodik-e tőle?


Májfolt kezelésére az Aranykolloidot javasolnám, valamint új termékünket az Aranykrémet. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-gold-skin-arckrem-normal-borre/ https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-aranykolloid-hidratalo/

Tisztelt Doktor Úr! A lanyomnak lencsenyi papillomaja van. 17 éves mit javasol.Ezt a füll orr gégészeten vették észre.


Tisztelt Hölgyem! Az ezüstkolloid belső fogyasztását javasolnám. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

T. Doktor úr! Magas a vérnyomásom,stent miatt véralvadásgátlót szedek(vidotin komb, zyllt, astrix,trental) .A lányomnak sajnos refluxa van.Van -e rá gyógymód? Köszönöm válaszát:Rácz Margit


Magas vérnyomásra mindenképp javaslom az ezüstkolloid használatát. Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Miért? A szájüregben lévő úgynevezett fogtasakokban lévő baktériumok toxinjainak kiáramlása nagy mértékben hozzájárul a magas vérnyomást előidéző érfal szűkületek kialakulásához. Ezüstkolloid segíti a magas vérnyomás okainak megszüntetését. A Reflux-os a lánya - feltétlen igyon ezüstöt és öblögessen vele, hasonló módon, mint ahogy fent leírtam. A tápcsatorna normál flóráját nem pusztítja el az ezüstkolloid. Jó egészséget kívánok Önnek!

Kedves Doktor úr ! Nőgyógyászati tenyésztés során ket fele bél baktériumot találtak nálam! Több fele antibiotikumot szedtem de sajnos az ego viszkető tüneteim nem múltak el! Javasolja e az ezüst kolloidot es ha igen mennyit es milyen formában !


Vírusos, gombás, bakteriális megbetegedés esetén alkalmazhatja az ezüstkolloidot. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy futószemölcsre (uszodaszemölcsre) alkalmazható-e az ezüstkolloid oldat. Ha igen, külsőleg vagy belsőleg használandó? Köszönettel, Horváth Zsuzsanna


Kedves Zsuzsanna! Szemölcsök kezelésére a Hydrogél termékünket. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-hydrogel/

Tisztelt doktor úr! március 9.-én volt conisatios műtétem(cin3, hsil)rákmegelőző állapotban van.kérdésem az lenne,hogy szedhetek e ezüst kolloidot.Viktória


Kedves Viktória! Nem hogy szedheti, de szinte kötelező jelleggel ajánlom Önnek az ezüstkolloid használatát. 30 éve kezelek hölgyeket ezüstkolloiddal, külsőleg, belsőleg. Javaslatom Önnek: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Feminakit intimzuhany használata, ez a 6 alkalomra elegendő speciális steril irrigálóval ellátott szettet, minden héten 1x használja 6 héten át. A használati utasításnak megfelelően hígítsa a megfelelő arányban az oldatokat. Jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a lágyékhajlatomban a bőröm ki van pirosodva, nem viszkető , de néha mintha hámlana, és el van színeződve a bőröm. A bőrgyógyászaton kaptam rá valamilyen krémet, ami nem igazán használt, de azt mondták, hogy lehetőleg ne érjen hozzá semmi. Hát mivel ülőmunkát végzek, általában nadrágot hordok ez megoldhatatlan. Azt szeretném kérdezni, hogy erre külső használatra jó lenne-e az ezüstkolloid, és hogyan kellene használnom. Válaszát előre is köszönöm.


Javasolnánk a Hydrogél termékünk kipróbálását. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-hydrogel/ Valamint, ha ez irritálná a felületet mivel tartalmaz alkohol akkor az ezüstkolloid oldatot kellene permetezni a felületre.

Tisztelt Doktor Úr! Rendszeresen visszatérő hüvelygombám van. Szeretném megkérdezni hogyan kezeljem? Irrigáljak az ezüstkolloiddal vagy belsőleg használjam? Válaszát nagyon köszönöm!


Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz esetére a Feminakit intim zuhany termékünket ajánlanám. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-feminakit-ezustkolloid-intimzuhany/ A szett tartalma: – 100 ml-es steril öblítőfecskendő steril szilikoncsővel – 60 ml híg tejoldat – 200 ml DrJuice ezüstkolloidos hüvelyöblítő oldat – 20 ml-es üveg + szórófej Használata: 3 naponta egy alkalommal. Az ezüstkolloidos hüvelyöblítő oldat elkészítése: 3 dl felforralt és lehűtött tiszta csapvíz vagy testmeleg patikai tisztaságú desztillált vízhez adjuk a 30 ml ezüstkolloid oldatot. Szívjuk fel a dobozban található steril fecskendőbe, melyre felhelyezzük a steril csövet. A csövet vezessük mélyen a hüvelybe, lehetőleg annak hátsó boltozatába és fecskendezzük be a felszívott oldatot. Néhány percig feküdjünk megemelt csípővel, hogy az ezüstkolloid oldat a hatását ki tudja fejteni annak kifolyása nélkül. Ezt követően a dobozban található 60 ml híg tejsavoldatot tartalmazó üvegből, 10 ml-t keverjünk el 3 dl felforralt és lehűtött vagy patikai tisztaságú desztillált vízben, majd azt az előbbi módon fecskendezzük a hüvelybe. Ez biztosítja a hüvely önvédelmét szolgáló savas vegyhatást. A doboz tartalma 6 alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz. Az eszközök használata után azokat öblítsük ki tiszta vízben, a 20 ml-es szórófejes üveget töltsük meg ezüstkolloid oldattal, és a használt eszközöket kívülről-belülről alaposan fújjuk át, így biztosíthatjuk az eszközök tisztántartását.

Tisztelt Doktor Úr! A férjemnek többször


Kedves Erika! Fül érzékenység kezelésre napi több alkalommal permetezzen bele (lehetőleg úgy hogy egy kis ideig bent maradjon a folyadék) az ezüstkolloidból. Kutyák sebkezelésére az ezüstöt a hozzá ajándékba adott 20 ml-es pumpás szórófejes kis üveg használatával a felületre lehet permetezni napi több alkalommal.

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta légúti allergától szenvedek,és jelenleg is arcüreg gyulladásom lett ,ami nálam elég gyakori.Olvastam az ezüstkolloidról,és nagyon szeretném kipróbálni,de fémallergiásoknak nem javasolják. Én nem voltam fémaalerga vizsgálaton külön,de tudom,hogy csak ezüst és arany fülbevalót,gyűrűt...viselhettem mindig is is mert más bizsuktól fémektől bepirosodott,viszketett ,kipattogott a bőröm az érintkezés helyén. Ezüsttől,aranytól nem.De nem tudom így javasolja e nekem az ezüstkolloidot kipróbálni,és ha igen melyik terméket a leírt problémámra.Már nagyon sok mindent kipróbáltam,sokat szenvedek az allergiámmal....Nagyon várom a válaszát! Köszönettel : Horákné Vida Krisztina


Kedves Krisztina! Az ezüstallergiát legkönnyebben a csuklóra permezezett ezüsttel lehet kiszűrni. Ha kipirosodik a felület akkor nem javasoljuk az ezüstkolloid fogyasztását. A bizsuk ötvözetek nem nemesfémből készültek, ezért jelentkezik a fémérzékenyeknél az irritáció. Ezüstkolloid belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot.

Tisztelt Doktor Úr! Autoimmun hepatitist diagnosztizáltak nálam. Ennek szövődményeként izületi panaszok is jelentkeztek. A májam támogatására rendszeresen szedem a Silegont. Segítene rajtam az ezüst kolloid?


Ízületi panaszok esetén is alkalmazható az ezüstkolloid. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Kúraszerű alkalmazás: 3 hónap szedés után, 1 hónap szünet. Ha szükséges meg lehet ismételni a kúrát.

Tisztelt Doktor Úr! Férjemnek állandóan viszket a fejbőre. Szinte mindig piros foltokkal van tele. Hogyan tudnánk sikerrel alkalmazni esetében az ezüst kolloidot? Válaszát előre is hálásan köszönöm. Üdvözlettel.


Tisztel Hölgyem! Viszketés ellen, vagy a samponba belekeverik az ezüstkolloidot, vagy ami még jobb közvetlenül a bőrfelületre permeteznek belőle hajmosás után és hagyják megszáradni.

Kérdésem lenne,hogy pajzsmirígy,és mellben lévő Cystàkra van-e hatàsa a terméknek?


Vagy az ezüstkolloid vagy az aranykolloid használatát javaslom Önnek feltétlenül. Illetve akár kombinálva is kipróbálhatja, de legalább 1 óra teljen el a két szer használata között. Amennyiben pszichés, stresszes alapon alakultak ki Önben ciszták, akkor az aranykolloid használatát javaslom, mert az arany az idegrendszerre gyakorol jótékony hatást. A legjobb ingerület átvivó anyag az arany, euforizáló hatása vitathatatlan. Legalább 2-3 hónapon keresztül használva, belső öblögetésre - 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Ezüstkolloid gyulladáscsökkentésre tökéletes. Az agyalapi mirigy elülső lebenyének gyulladása is okozhatja a cisztásodást a mellben. Ez esetben ezüstkolloidos orrspray használata is javasolt. A fejét kicsit hátra döntve naponta 3x, 4x végezzen orröblítést. És Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele.

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelyi (belső) condylomám és visszatérő gombás fertőzésem van. Hatékonyan hasznáható az ezüst kolloid az esetemben? Ha igen, mennyi ideig és hogyan? Nagyon köszönöm válaszát.


Jelen esetben javasolnánk a Feminakit intim zuhany termékünk és az ezüstkolloid belső használatát is. Kúraszerűen az ezüstkolloidot 3 hónapnyi szedés után egy hónap szünet, és ha szükséges meg lehet ismételni a kúrát. A feminakitet pedig 3 naponta egyszer el lehet végezni. Fontos, hogy a ezüstkolloidos irrigálás után a tejsavas irrigálást is el kell végezni! Ezüstkolloid belső használat: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Az ezüstkolloid tartalmú intimzuhany higiéniai termék nők részére, mely segít a fertőzéses hüvelybetegségek megelőzésében, az orvosi kezelés hatékonyságának növelésében, a hüvely élettani mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásában. A Feminakit ezüstkolloidos intimzuhany segít a kínzó gyulladás megszüntetésében, és tartós védelmet biztosít az újabb fertőzésekkel szemben – ezáltal sok-sok kellemetlen, költséges és időigényes nőgyógyászati vizsgálat is elkerülhető lesz. Szett tartalma: – 100 ml-es steril öblítőfecskendő steril szilikoncsővel – 60 ml híg tejoldat – 200 ml DrJuice ezüstkolloidos hüvelyöblítő oldat – 20 ml-es üveg + szórófej Összetétel: 99,9999%-os ezüst (20ppm) és ultratiszta víz Az ezüstkolloidos hüvelyöblítő oldat elkészítése: 3 dl felforralt és lehűtött tiszta csapvíz vagy test meleg patikai tisztaságú desztillált vízhez adjuk a 30 ml ezüstkolloid oldatot. Szívjuk fel a dobozban található steril fecskendőbe, melyre felhelyezzük a steril csövet. A csövet vezessük mélyen a hüvelybe, lehetőleg annak hátsó boltozatába és fecskendezzük be a felszívott oldatot. Néhány percig feküdjünk megemelt csípővel, hogy az ezüstkolloid oldat a hatását ki tudja fejteni annak kifolyása nélkül. Ezt követően a dobozban található 60 ml híg tejsavoldatot tartalmazó üvegből, 10 ml-t keverjünk el 3 dl felforralt és lehűtött vagy patikai tisztaságú desztillált vízben, majd azt az előbbi módon fecskendezzük a hüvelybe. Ez biztosítja a hüvely önvédelmét szolgáló savas vegyhatást. A doboz tartalma 6 alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz. Az eszközök használata után azokat öblítsük ki tiszta vízben, a 20 ml-es szórófejes üveget töltsük meg ezüstkolloid oldattal, és a használt eszközöket kívülről-belülről alaposan fújjuk át, így biztosíthatjuk az eszközök tisztán tartását.

Tisztelt Doktor Úr! Az egyik barátnőmnek évek óta nagyon pattanásos a bőre, amire már mindent kipróbált, amit ajánlottak neki, de egyik sem használt! Engem az érdekelne, hogy az ezüstkolloid hatásos lehet-e a problémájára? Ha igen, külsőleg vagy belsőleg alkalmazva? Előre is Köszönöm a válaszát! Tisztelettel: H.K.


Pattanásos bőrfelület ápolásra az ezüstkolloid alkalmas, a bőrfelületet reggel és este át lehet fújni az ezüsttel, és hagyni kell megszáradni. Javasolt lehet még a Hydrogél termékünk használata, mivel egy gél állag ami nem párolog el könnyen a felületről, ezáltal fokozatosan felszívódik. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-hydrogel/ Napégés, égési sérülések, pattanások, kiütések, rovarcsípés, sebek horzsolások, bőrirritáció, borotválkozás után, gyantázás, szőrtelenítés, kozmetikai beavatkozások, bőrgyógyászati problémák (gomba, ekcéma stb…)

Tisztelt Doktor Úr !!! Édesanyámnak 4 hete csillapíthatatlan ,vízszerű hasmenése van. Jelenleg kórházban fekszik. Rengeteg infúziót és gyógyszert kapott. A leoltásból Clostridium tenyészett ki. Szeretném megkérdezni,hogy az Ezüstkolloid segíthetne-e rajta??? Válaszát előre is köszönöm!!!


Ez egy tipikus kórházi fertőzés, amely nagyon makacsan tartja magát, nehezen kezelhető. Mindenképp javaslom az ezüstkolloid használatát. Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Illetve az öblögetés után még egyszer ennyit nyeljen le azonnal. Az ezüst kiürül a testből, a betegség makacssága miatt, akár nagyobb mennyiségben is nyugodtan használható.

Azt kérdezném, vannak-e tapasztalataik a kutyákat veszélyeztető kullancsbetegségekkel kapcsolatban. A drótszőrű vizslám sajnos Barbésiosist kapott a fertőzés következtében, vese- májelégtelenség lépett fel, nem eszik, infúzióval próbálják kezelni. A hányás miatt nem kíván enni. Lassan kétségbeesünk. Szimpatikus, amit írtak erről, régebben az Ökonetes ezüstkolloidot használtam, igaz csak külsőleg, illetve fertőtlenítésre. Sz. Cseh Ágnes


Kedves Ágnes! Az ezüstkolloidot ebben az esetben javasolnánk hogy belsőleg is alkalmazza a kutyusnál. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget lehetőleg üveg tálba öntött vízbe lehet elkeverni, annyi vízben amit a kutyus megiszik egy nap. A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Továbbra is használhatja külsőleg és fertőtlenítésre is!

Tisztelt Doktor Úr! Másodlagos májdaganattal küzdök, mely vastagbéldaganatból alakult ki. Előrehaladott az állapotom de még jól vagyok. Kérdés: Az ezüstkolloid még nekem is hatásos lehet?


Tisztelt Hölgyem/ Uram! Konkrétan nem bizonyított, hogy az ezüstkolloid ilyen esetekben hatásos lehet. Pár vásárlótól már hallottuk, hogy kiegészítő kezelésként használják de a kezelőorvos véleményezése nélkül nem szoktuk ajánlani a szedést. Javasolnánk mindenféleképpen a konzultációt erről.

autóimmun beteg vagyok, itp. sle. stb. 23 éve steroidot szedek, a bőröm elvékonyodott, mint a cigarettapapír, nagyon sérülékeny. Segíthet-e rajtam az ezüstkolloid?


Ha van felülfertőzés a szervezetben akkor segíthet az ezüstkolloid. Autoimmun betegségre még nincs tapasztalatunk az ezüstkolloiddal kapcsolatban.

Tisztelt Doktar Úr! A lányom crohn beteg, helico batérium is van a gyomrába. Most meg 5 db. vese köve van. Segíthet rajta ez a szer, és milyen arányba szedje? A választ előre is köszönöm!


A crohn betegség egy pszichés inditatású betegség, nagy területű vastagbél gyulladás. Ebben az esetben az aranykolloid és az ezüstkolloid használatát is javasoljuk. Javaslatom Önnek: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Illetve az öblögetés után még egyszer ennyit nyeljen le azonnal. Az ezüst kiürül a testből, a betegség makacssága miatt, akár nagyobb mennyiségben is nyugodtan használható. Az arany az idegrendszerre gyakorol jótékony hatást. A legjobb ingerület átvivó anyag az arany, euforizáló hatása vitathatatlan. Legalább 2-3 hónapon keresztül használva, belső öblögetésre - 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Legalább 1 óra teljen el a két szer használata között. Jó egészséget kívánok Önnek!

rakbetegek.is.hasznalhatjak?


Daganatos megbetegedések esetén kiegészítő kúra lehet az aranykolloid, DE jelenleg nincs pontos információnk milyen hatással van a daganatos betegségekre.

Tisztelt Doktor Úr! Talp párnás részén tyúkszem van, erre keresek megoldást! Válaszat előre is köszönöm!


Hydorgél termékünket ajánlanánk. Lefekvés előtt a felületre vastagon felvinni a gélt, majd várni amíg felszívódik. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-hydrogel/

Orrpolipra használható-e az ezüstkolloid?


Allergia okozta megbetegedésre használható az ezüstkolloid. Ezüstkolloid orröblítő spray termékünket ajánlanánk. Naponta több alkalommal permetezzen az orrába. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-orrspray-20-ppm-50-ml/

Szeretném megkérdezni konkrét tudományos kisérleteket hol mikor végeztek az ezüstkolloiddal?Vannak e összehasonlító eredmények. Üdvözlettel Gellért Gabriella


Kedves Gabriella! http://drjuice.info/ weboldalunkon a bal oldalon legörgetve talál egy Ezüstkolloid vizsgálati eredmények részt, ide fel vannak töltve vizsgálati eredményeink.

Tisztelt doktor úr! Vulvectomiás sebem van ,rendeltem önöktöl 2db.500ml-es ezüstkolloidot,kérdésem lenne,hogy miképpen használjam a mielőbbi javulás érdekében? Köszönet a válaszért.


30 éve kezelek hölgyeket ezüstkolloiddal, külsőleg, belsőleg. Javaslatom Önnek: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. A sebeit nyugodtan fújja ezüsttel. Amennyiben szükségesnek érzi, javaslom Feminakit intimzuhany használata, ez a 6 alkalomra elegendő speciális steril irrigálóval ellátott szettet, alkalomszerűen. A használati utasításnak megfelelően hígítsa a megfelelő arányban az oldatokat. Jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelt Uram! Szeretnék rákérdezni a hígítási arányra belső fogyasztásnál. Azt látom, hogy 2,5ml/10ttkg, de mennyi folyadékkal kell hígitani? Desztillált víz megfelel e célra? Valamint ha bizsu ékszerekre allergiás vagyok (ezüstre nem) fogyaszthatom e? Üdv NMViola


Tisztelt Hölgyem! A folyadékot nem kell hígítani mivel már ultra tiszta vízzel hígítva van, így a terméket lehet fogyasztani. Ezüstallergia estén nem javasoljuk a fogyasztást, egyedül ez a kizáró ok. Ha irritáció nem jelentkezik az ezüsttel úgy gondolom nem lesz probléma.

Arthritis psoriat-t állapitottak meg már több mint 10 éve, szeretném tudni hogy az ezüstcoloid segitene-e? Tisztelettel köszönöm!


Önnek az aranykolloidot javasolnám. Jelenleg kozmetikumként kerül nálunk forgalmazásba, de a 70-es, 80-as években ízületi gyulladásra, aranykolloidot adtunk izomba kúraszerűen. Ezért javaslatom Önnek: Aranykolloid. Az arany az idegrendszerre gyakorol jótékony hatást. A legjobb ingerület átvivó anyag az arany, euforizáló hatása vitathatatlan, és az ízületi gyulladásokat hatékonyan csökkenti. Legalább 2-3 hónapon keresztül használva, belső öblögetésre - 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele.

Kérdésem,hogy orrpolipra használhatom-e?Köszönöm


Allergia okozta megbetegedésre használható az ezüstkolloid. Ezüstkolloid orröblítő spray termékünket ajánlanánk. Naponta több alkalommal permetezzen az orrába. https://ezustkolloid-info.com/termek/drjuice-ezustkolloid-orrspray-20-ppm-50-ml/

Tisztelt Uram! Szeretném meg kérdezni hogy ülő izom gyulladásra használható e.


Tisztelt Hölgyem/ Uram! Izomgyulladás esetén az ezüstkolloidunkat ajánlanám. A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve "száj és torok öblögető" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Széklettel, vizelettel kiürül a szervezetből, nem csinál kárt a szervezetben. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Kedves Doktor Úr! A feminakid terméküket mennyi ideig kell alkalmazni probléma esetén a megszüntetésre,mert most még csak 1-szer használtam,de nem segített.Ill. milyen időközönként,ha csak megelőzés céljából szeretném a jövőben. Szoptatás ideje alatt ,a belső fogyasztással együtt remélem nem okozhat problémát.Válaszát előre is köszönöm


Tisztelt Hölgyem! 30 éve kezelek hölgyeket ezüstkolloiddal, külsőleg, belsőleg. A Feminakit intim zuhany használatát diszkomfort érzés esetén 1 héten keresztül, naponta javaslom. Megelőzés céljából, menstruáció után legalább 1x végezze el. Szoptatás alatt is lehet mind irrigálni, mind öblögetni az ezüstkolloiddal. Feminakit: 6 alkalomra elegendő speciális steril irrigálóval ellátott szett. A használati utasításnak megfelelően hígitsa a megfelelő arányban az oldatokat. Javaslatom Önnek kiegészítő kezelésként: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelt Doktor Úr! Az anyukámnak hosszú évek óta mozgásszervi, izületi problémája van /térdarthrosis, gerincsérv/ és három hete méhtest daganat műtéten esett át. Sugárterápiát fog kapni a közeljövőben.Ön szerint szedhetné-e az ezüstkolloidot, vagy aranykolloidot esetleg mindkettőt.Válaszát előre is köszönöm.


Arany- és ezüstkolloid használatát is javaslom. Javaslatom Önnek: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Az ezüst kiürül a testből, a betegség makacssága miatt, akár nagyobb mennyiségben is nyugodtan használható. Feminakit intimzuhany használata, ez a 6 alkalomra elegendő speciális steril irrigálóval ellátott szettet, minden héten 1x használja 6 héten át. A használati utasításnak megfelelően hígítsa a megfelelő arányban az oldatokat. Aranykolloid, Jelenleg kozmetikumként kerül nálunk forgalmazásba, de a 70-es, 80-as években ízületi gyulladásra, aranykolloidot adtunk izomba kúraszerűen. Az arany az idegrendszerre gyakorol jótékony hatást. A legjobb ingerület átvivó anyag az arany, euforizáló hatása vitathatatlan. Legalább 2-3 hónapon keresztül használva, belső öblögetésre - 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Legalább 1 óra teljen el a két szer használata között.

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék segítséget kapni a lovam gyógyításához. Bal szemében herpes keratitist állapítottak meg az üllői állatklinikán. Már minden lehetséges, Magyarországon kapható szemcseppet és krémet kipróbáltunk, de egyik sem segített, egy ideig visszanyomják a tüneteket, majd rövid időm belül ismét előjönnek a szaruhártyán pici tűszúrásnyi képletek, piros kötőhártya és duzzanat. Arra gondoltam hogy megpróbálmám az ezüstkolloidot alkalmazni külsőleg és belsőleg is. Nem tudom lehet-e lónál alkalmazni és ha lehet akkor hogyan, mennyit? Kérem ha egy mód van rá segítsen! Köszönettel Hornyák Magdolna lótulajdonos és állatbarát.


Tisztelt Hölgyem! Egy rendszer hiba miatt csak most kaptuk meg üzenetét. Lovak gyógyításában is használták már az ezüstkolloidot. Amit javaslunk Önnek is, hogy a szemét törölje át ezüstkolloidos vattával, illetve amennyiben türi fújjon bele a dobozunkban található pumpás adagolóval. A vattás ecsetelés talán jobb. Emellett az állat vízébe, nyugodtan tehet egy- két kupaknyi ezüstkollloidot, mert belsőleg is jót fog tenni neki. Legalább 6 hétig tegye a vizébe. Az ezsütkolloid nem csíp, nem mar, semmilyen irritációt nem okoz, ezért merjük jó szívvel ajánlani. Illetve a praxisunkban már volt jó pár ló és kisállat gyógyulás az ezüstkolloidnak köszönhetően. Jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel: Dr. Juice Pharma Csapata

Tisztelt Doktor Úr.A barátnőm szívbetegségben szenved ,szinkumárt kell neki szedni ,kb 3 hete megcsípte egy fertőzött kullancs Lyme-koros lett .Kérdésem ,hogy használna-e neki a kolloid ? Köszönettel N.Andrea


Hosszú ideig, legalább egy fél évig kell innia az ezüstöt, lyme kor gyógyításához. Az ezüstkolloid mindenképpen hozzájárul a gyógyuláshoz, természetesen antibiotikummal ki kell egészíteni a kezelést. Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Termékeink fogyasztói közül jó páran jeleztek már vissza, hogy az ezüst hatékonynak bizonyult a lyme kór gyógyításában. Jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék,hogy bizonyított lyme-kór fertőzés kezelésére is javasolja az ezüst kolloid belsőleges használatát? Válaszát várva,üdvözlettel : Bőr Erika


Hosszú ideig, legalább egy fél évig kell innia az ezüstöt, lyme kor gyógyításához. Az ezüstkolloid mindenképpen hozzájárul a gyógyuláshoz, természetesen antibiotikummal ki kell egészíteni a kezelést. Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Termékeink fogyasztói közül jó páran jeleztek már vissza, hogy az ezüst hatékonynak bizonyult a lyme kór gyógyításában. Jó egészséget kívánok Önnek!

Az ezüstkolloid hogyan használható az MRSA baktérium kezelésére?


Tisztelt Hölgyem! Lehet alkalmazni az ezüstkolloidot az említett baktérium kezelésére. Végeztünk vizsgálatokat az MRSA baktériumokkal kapcsolatosan is.

Tisztelt Doktor úr! Hetek óta fáj a bal forgóm, igazán nem tudom meghatározni a fájdalom jellegét. Most kb.egy hete elkezdett viszketni a fájdalom pontjában.Kérdésem külsőleg használhat az ezüst kolloid?Köszönettel.K.J.


Önnek inkább az aranykolloid használatát javaslom. A 70-es, 80-as években az aranykolloidot izomba adva, kúraszerűen alkalmaztuk ízületi gyulladásokra, mert a belső, fájdalmas duzzanatokra kifejezetten jótékony hatású volt. Legalább 2-3 hónapon keresztül használva, belső öblögetésre - 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Az aranykolloid jelenlétében a TBC nem életképes ( Robert Koch ezért kapott Nobel díjat 1905-ben), az ízületi gyulladást okozó baktériumok hasonlóak a tbc-hez, ezért is tud hatékony lenni az aranykolloid. Az általunk gyártott aranykolloid jelenleg kozmetikumként van engedélyeztetve, de ugyanezt az anyagot használtuk a 70-es, 80-as években injekció formájában. Az aranykrémet a hölgyek előszeretettel használják az arcukon, dekoltázsukon ránctalanítás céljából, nyugodtan használhatja az izületi gyulladások csökkentésére is. Jó egészséget kívánok Önnek!

szeretném megkérdezni az ezūst kolloid bőrgombàra hogy alkalmazható?


Külső használatra is alkalmazható az ezüstkolloid, bakteriális gombás ill. vírusos megbetegedés esetén. Napi 2-4 alkalommal fújja be a felületet az ezüstkolloiddal, majd hagyja beszívódni.

Tisztelt Dr Úr! a lányomnak 2 éve candida gombás fertőzsése van...több nőgyógyásznál is volt...nem tudtak neki segíteni...mára már telepe candidája van...az egész család el van keseredve! Kérdésem hogy Ön ajánlja e az ezüstkolloid használatát! válaszát köszönöm! Egy elkeseredett anya.


Tisztelt Hölgyem! 30 éve kezelek hölgyeket ezüstkolloiddal, külsőleg, belsőleg. A Feminakit intimzuhany használatát diszkomfort érzés esetén 1 héten keresztül, naponta javaslom. Megelőzés céljából, menstruáció után legalább 1x végezze el. Feminakit: 6 alkalomra elegendő speciális steril irrigálóval ellátott szett. A használati utasításnak megfelelően hígítsa a megfelelő arányban az oldatokat. Javaslatom Önnek kiegészítő kezelésként: Ezüstkolloiddal öblögetni 2x1 nap, 2,5 ml/10 kg adagolás szerint, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, ezért 1-2 percig öblögessen vele. Jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelt Doktor Úr! Genitális herpesszel alakult ki a hüvelyemben, emellett több mint 20 éve szenvedek aftákkal. A kérdésem az lenne, hogy kipróbálhatom-e az ezüskolloidot, kell a vizzel hígitani és a spray-t pedig használhatóm belősleg is a nemi szerveken illeve a szájon? Vagy erre valamilyen más gyógymód alkalmazását javasolja? Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Több mint 30 éve kezelek Hölgyeket ezüstkolloiddal külsőleg és belsőleg. Az Ön esetében egy 2-3 hónapos kúrát javaslok, melynek része a szájon át bevitt ezüstkolloid, reggel este öblögetni legalább 1-2 percen keresztül, le is nyelheti utána. A Feminakit nevű termékünk egy speciális irrigáló készülék, mellyel akkut probléma esetén akár naponta használhat, de kúraszerűen hetente legalább 1 x használja. A leírásnak megfelelően hígítsa forralt vízzel vagy Szűz vízzel mind az ezüstkolloidot és hígítsa a tejsavat is! A termék mellett található kis szórófejes adagolóból nyugodtan fújhat a nemi szervére, mert az ezüst nem mar, nem csíp viszont kitűnő fertőtlenítő hatása van, baktérium, vírus és gomba ölő szer. Javaslom ezüstkolloidból a nagyobb kiszerelést 500 ml-es vásárlását a kúrához. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot.

Üdvözlöm! Édesanyám évek óta lábszárfekéllyel küzd, külsőleg hogyan használható az ezüst kolloid?


Tisztelt Hölgyem! Külsőleg és belsőleg is egyaránt alkalmazható az ezüstkolloid. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Jelen esetben egy jól átitatott gézlapot lehet helyezni a felületre és így folyamatos a felszívódás.

Tisztelt Doktor Úr! Megvásároltam az ezüstkolloid pattanásos bőrfelület ápolót, viszont én belsőleg szeretném alkalmazni. Ez lehetséges ezzel a termékkel is, vagy csak a száj és toroköblögető ajánlott erre a felhasználásra? Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem/Uram! A termékeink dobozán és címkéjén fel van tüntetve a "véletlenül se nyelje le" valamint a "száj és torok öblögető" és a "pattanásos bőrfelület ápoló" felirat, mert Magyarországon táplálék kiegészítő kategóriából átsorolták a termékeinket kozmetikum kategóriába. Emiatt a váltás miatt sajnos nem tudjuk másképpen forgalomba hozni, csak ha ezeket a feliratokat rátesszük a dobozra és a címkére. Mindkét termék ugyanúgy 20 ppm-es ezüstkolloid oldat. Ennek ellenére fogyasztható belsőleg a készítmény (mivel régen is lehetett, és összetételben nem változott az oldat), mivel forgalmazzuk termékeinket Európán (Szlovákia, Románia, Németország) belül is, és ott fel se merült a kozmetikum kategória. Kifejezetten belső fogyasztásra ajánlják (lenyelve!!) vírus, gomba és baktérium fertőzésekre, immunrendszer erősítésre, valamint külső bőrfelületi sérülések kezelésére. A készítmény nem tartalmaz mást, mint ezüstkolloidot valamint ultra tiszta vizet. Belső használatra: napi adag 10 kg-ként 2,5 ml. Ezt a mennyiséget 2 részre osztva, 2-3 perc gargarizálás, öblögetés után le lehet nyelni! A termék tetején vagy egy 20 ml mérőkupak, ennek segítségével ki lehet mérni a napi adagot. Külsőleg a bőrfelszínre fújni a pumpás spray fejjel napi 3-4 alkalommal, és várni amíg felszívódik. Ezüstallergia esetén nem javasoljuk a készítmény fogyasztását!

Tisztelt Doktor Úr!Lányom születése óta ekcémás. Az utóbbi hetekben kezén szétrepedezik a bőr, erősen viszket, ég, néha vérzik is. Egyre nagyobb felületen keletkezik ez a tünet. Kapott rá kenőcsöt, de nem használ. Mit ajánlana? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Vali


Tisztelt Hölgyem! Egy rendszer hiba miatt csak most kaptuk meg levelét. Az ekcémára hatékony megoldás az aranykolloid lehet. Kúraszerűen 6 hétig öblögessen aranykolloiddal naponta 2 x 2-3 percig 1 kanálnyival. Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. A bőrére pedig kenjen az aranykrémünkből. Kérem bőrtesztet végezzen előtte. Jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel: DR. Juice Csapata

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú évek óta rozacea keseríti az életem,alkalmazhatom a készítményt?Köszönöm válaszát.


Tisztelt Hölgyem! Egy rendszer hiba miatt csak most kaptuk meg válaszát. A rozaceara az aranykrémünk lehet jó megoldás. Mielőtt használná, kézfején végezzen bőrtesztet. Jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel: Dr. Juice csapata

Jó estét kívánok tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy az esüstkolloid nyílt gennyező sebre alkalmazható-e. Édesapámnak 20 éve műércserét végeztek a szívtől a végtagokig. Sajnos azóta nem látogatta az orvosokat, most pedig amputálni kellet a lábat. Sajnos intőben nem tudták a sebet összevarrani, mivel a szövetek elhaltak. Nagyon csúnyán gennyedzik a nyitott seb. Most hallottunk az ezüstkolloidról, ezért fordultunk Önhöz. Válaszát előre is köszönjük, tisztelettel.


Tisztelt Hölgyem / Uram! Egy rendszer hiba miatt csak most kaptuk meg a levelét. Az ezüstkolloiddal felfekvéses, nagyon beteg bőrfelületeket is kezelünk. Az édesapjának mindenképp javasolnánk, hogy naponta 2 x 2-3 percig öblögessen 1 kanálnyi ezüstkolloiddal. Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább 6 hétig öblögessen. A sebekre, nyílt felületekre is alkalmazható az ezüstkolloid, a dobozunkban található pumpás sprayvel nyugodtan fújja be a beteg felületet. Nem csíp, nem mar, és hatékonyan gyógyítja a bőrt. A hydrogélt is javasoljuk, vastagon bekenni a gyulladt bőrfelületet. Az egyik leghatékonyabb szer, 1-2 napon belül leviszi a piros gyulladást, megindul a sebgyógyulás. A hydrogél alkohol tartalmú, ezért az elején egy kicsit csíphet, de gyorsan elpárolog, és a beteg felületek legjobb gyógyítója tud lenni. Akár géz lapokat is átitathatnak vele és a sebre helyezve használhatják. Jó egészséget kívánunk. Üdvözlettel: Dr. Juice Pharma csapata

T.Doktor Úr! Szerda óta szenvedek, a foginyemen fájdalmas dudor piros, rajta két pici sárga pötty, a gégész a szájsebészhez küldött , nem tudta eldönteni mi is lehet, a szájsebészetre 21..-re van beutalóm , teljese kétségek között vagyok . Tehát a kérdés ,ha ez foginygyulladás, v. tályog akkor indikálja-e az ezüst kolloidot, és az alkalmazása milyen módon , leecsetelés,v, orálisan cseppek szedése. köszönöm válaszát . Ha valami rosszindulatu képlet lenne, akkor meg én úgygondolom egy lehetőség lenne. Kegyetlen kisugárzó lüktető fájdalom, a felső ajkam beduzzadt,és a j. arcfelem. köszönöm )


Tisztelt Hölgyem! Egy rendszer hiba miatt, csak most kaptuk meg levelét. Reméljük már megszüntek a fájdalmai, és meggyógyult. Az ezüstkolloid a szájüregben használva kitűnő megoldás lehet a szájban tenyésző, gyulladást okozó baktériumok, vírusok ellen. Ilyenkor napi töbszöri öblögetést ajánlunk, vagy a kis adagoló pumpás spray-vel befújni a szájba. A szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban az ezüstkolloid. Amit Ön leírt az a száj afta lehetett, a kis hólygok,amik fájdalmasak. Az ezüstkolloid jó ellenük. Ebben a téli időszakban egy 6 hetes kúrszerű alkalmazást javaslunk, azaz naponta 2 x 2-3 percig öblögetni 1 kanálnyi ezüstkolloiddal. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice Csapata

Szép napot! Annyit szerenék csak kérdezni,hogy én fémre allergiás vagyok/viszketek és kis pöttyök vannak ha sokáig van rajtam fém/ de ezüst allergiámról nem tudok már hordtam ezüstüt de ott nem volt ilyen reakció.Ihatok-e ezüst kolloidot.Elöre is koszonom válaszát Dné.


Kedves Krisztina! Végezzen bőr tesztet mielőtt használná ezüstkolloid oldatunkat. Az általunk gyártott ezüst extra tisztaságú, ezért nem szokott gondot okozni. Amennyiben allergiás rá, úgy azonnal reakciót vált ki a bőrfelületen. Az ezüstkolloidot mi kúraszerűen ajánljuk, naponta 2x 2-3 percig 1 kanálnyi ezüstkolloiddal való öblöbetést javaslunk. Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktor Úr! Hosszú évek óta szenvedek állandó arcüreg gyulladással. Szabad-e arcüreg öblítést végezni a készítménnyel, úgy mint a sinus rinse - vel, csak ezüstkolloid oldattal megtöltve? Köszönettel: Tóth József


Tisztelt Uram! Önnek egy 6 hetes kúrát javaslok ezüstkolloiddal. Az orrspayt használja arcüreg öblögetésre, mert ez szépen átmossa az arc, a szem járatait, csatornáit. Emellett naponta 2 x 2-3 percig öblögessen 1 kanálnyi ezüstkolloiddal.Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban az ezüst, ezért javasoljuk az öblögetést. Lefekvés előtt ez legyen az utolsó amit csinál. Jó egészséget kívánunk! Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy gyógyszer mellett lehet-e szedni az ezüstkolloidot? Pl: Vérhígító, Nutropil, magas vérnyomás szívgyógyszerek. Ha igen, akkor melyiket válasszam az ezüstkollóidből. Én még nem használtam. Köszönettel: Kőrösiné


Tiszelt Hölgyem! Az Ön által említett gyógyszerek mellett nyugodtan szedhető az ezüstkolloid. Javaslok Önnek egy 6 hetes kúrát ezüstkolloiddal, naponta 2 x 2-3 percig öblögessen 1 kanálnyi ezüstkolloid oldattal. Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, érdemes lefekvés előtt öblögetni és úgy lefeküdni aludni. Jó egészséget kívánunk! Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktor Úr! 32 éves férfi vagyok és Clamidiát tenyésztettek ki a húgycsőből. Több antibiotikum kúrán vagyok túl. Mit ajánl?Köszönettel!


Tisztelt Uram! Önnek az aranykolloiddal való napi 2x 2-3 percig 1 kupaknyival való öblögetést javaslom. Szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban az oldat. A clamidia vírus fala vastagabb mint a többi vírus fala, hasonló mint a TBC, és Robert Koch az aranykolloid használatáért, felfedezésért kapott Nobel díjat, ezért is javaslom Önnek. Este lefekvés előtt mindenképp öblögessen.Kúraszerűen használja, legalább 6 hétig. Az ezüstkolloid is jó lehet Önnek, mert kitűnő baktérium - , vírus - és gomba - ölő szer. Ugyanígy naponta 2 x öblögethet vele,de a két oldat használata között legalább 30 perc teljen el. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt használható a Feminakit? Visszatérő bakteriális hüvelyfertőzésemet szeretném megelőzni vele, de jelenleg 3 hónapos kisbabámat szoptatom, így nem mertem elkezdeni használni. Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan használhatja a Feminakit-et, természetes és hatékony módja lehet a bakteriális fertőzések kezelésének és megelőzésének. Emellett nyugodtan reggel- este öblögethet ezüstkolloiddal. A doktor úr javaslata szerint naponta 2x 2-3 percig érdemes öblögetni 1 kanálnyi ezüsttel, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább hetente 1 x irrigáljon, ha akkut problémája van akár naponta is megteheti, de a hatékony kúra érdekében az ezüstkolloiddal mindenképp öblögessen legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice csapata

Tisztelt Doktor Ur! Erdeklodnek, hogy a barna pigmentfoltok halvanyithatoak, esetleg megszuntethetoek-e ezustkolloid kulso hasznalataval.. Ugyanakkor hany honapig ill. evig van szavatossaga a tisztitott vizes ezustkolloidnak. koszonom valaszat, udvozlettel: Sz. Csilla


Tisztelt Hölgyem! A pigment foltok halványítására, a májtisztitást ajánljuk. Kolleganők 10 hónapon keresztül minden hónapban megcsinálta a májtisztitást és szinte teljesen eltüntek a foltok az arcáról, homlokáról.Részletesebben utána olvashat a neten, vagy ajánkjuk a Csodálatos máj és epe tisztitás című könyvet. Kiegészítő kezelésként rendszeresen öblöget ezüstkolloiddal, amit Önnek is javaslunk. Naponta 2 x 2-3 percig, egy kanálnyi ezüsttel, este lefekvés előtt különösen ajánlott, legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktor Ur! Erdeklodnek, hogy a barna pigmentfoltok halvanyithatoak, esetleg megszuntethetoek-e ezustkolloid kulso hasznalataval.. Ugyanakkor hany honapig ill. evig van szavatossaga a tisztitott vizes ezustkolloidnak. koszonom valaszat, udvozlettel: Sz. Csilla


Tisztelt Hölgyem! A pigment foltok halványítására, a májtisztitást ajánljuk. Kolleganők 10 hónapon keresztül minden hónapban megcsinálta a májtisztitást és szinte teljesen eltüntek a foltok az arcáról, homlokáról.Részletesebben utána olvashat a neten, vagy ajánkjuk a Csodálatos máj és epe tisztitás című könyvet. Kiegészítő kezelésként rendszeresen öblöget ezüstkolloiddal, amit Önnek is javaslunk. Naponta 2 x 2-3 percig, egy kanálnyi ezüsttel, este lefekvés előtt különösen ajánlott, legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice Csapata

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt használható a Feminakit? Visszatérő bakteriális hüvelyfertőzésemet szeretném megelőzni vele, de jelenleg 3 hónapos kisbabámat szoptatom, így nem mertem elkezdeni használni. Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan használhatja a Feminakit-et, természetes és hatékony módja lehet a bakteriális fertőzések kezelésének és megelőzésének. Emellett nyugodtan reggel- este öblögethet ezüstkolloiddal. A doktor úr javaslata szerint naponta 2x 2-3 percig érdemes öblögetni 1 kanálnyi ezüsttel, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább hetente 1 x irrigáljon, ha akkut problémája van akár naponta is megteheti, de a hatékony kúra érdekében az ezüstkolloiddal mindenképp öblögessen legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice csapata

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt használható a Feminakit? Visszatérő bakteriális hüvelyfertőzésemet szeretném megelőzni vele, de jelenleg 3 hónapos kisbabámat szoptatom, így nem mertem elkezdeni használni. Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan használhatja a Feminakit-et, természetes és hatékony módja lehet a bakteriális fertőzések kezelésének és megelőzésének. Emellett nyugodtan reggel- este öblögethet ezüstkolloiddal. A doktor úr javaslata szerint naponta 2x 2-3 percig érdemes öblögetni 1 kanálnyi ezüsttel, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább hetente 1 x irrigáljon, ha akkut problémája van akár naponta is megteheti, de a hatékony kúra érdekében az ezüstkolloiddal mindenképp öblögessen legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice csapata

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt használható a Feminakit? Visszatérő bakteriális hüvelyfertőzésemet szeretném megelőzni vele, de jelenleg 3 hónapos kisbabámat szoptatom, így nem mertem elkezdeni használni. Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan használhatja a Feminakit-et, természetes és hatékony módja lehet a bakteriális fertőzések kezelésének és megelőzésének. Emellett nyugodtan reggel- este öblögethet ezüstkolloiddal. A doktor úr javaslata szerint naponta 2x 2-3 percig érdemes öblögetni 1 kanálnyi ezüsttel, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább hetente 1 x irrigáljon, ha akkut problémája van akár naponta is megteheti, de a hatékony kúra érdekében az ezüstkolloiddal mindenképp öblögessen legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice csapata

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődni szeretnék, hogy szoptatás alatt használható a Feminakit? Visszatérő bakteriális hüvelyfertőzésemet szeretném megelőzni vele, de jelenleg 3 hónapos kisbabámat szoptatom, így nem mertem elkezdeni használni. Válaszát előre is köszönöm.


Tisztelt Hölgyem! Nyugodtan használhatja a Feminakit-et, természetes és hatékony módja lehet a bakteriális fertőzések kezelésének és megelőzésének. Emellett nyugodtan reggel- este öblögethet ezüstkolloiddal. A doktor úr javaslata szerint naponta 2x 2-3 percig érdemes öblögetni 1 kanálnyi ezüsttel, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Legalább hetente 1 x irrigáljon, ha akkut problémája van akár naponta is megteheti, de a hatékony kúra érdekében az ezüstkolloiddal mindenképp öblögessen legalább 6 héten keresztül. Jó egészséget kívánunk. Dr. Juice csapata

Kedves Doktor Úr! Körömgombára használható-e az ezüst kolloid, és hogyan. Évek óta nagyon sokféle, igen drága terméket kipróbáltam eredménytelenül. Szeretném,ha lenne kedves segíteni! Köszönettel: Ilona


Tisztelt Hölgyem! Az ezüstkolloid kíváló gombaölő, ezért hatásos lehet körömgomba esetén is. Erre a legjobb termékünk a hydrogél, amit a köröm alá bejuttatva tud hatékony megoldás lenni. 6 hetes kúrát szoktam kiegészítésképpen javasolni, azaz reggel- este öblögessen 1-2 percig 1 kanálnyi ezüstkolloiddal, mert szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban, és így ad egy kiegészítést a helyi, köröm kezelés mellé. Jó egészséget kívánunk! Dr. Juice Pharma Csapata

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a segítségét kérni miként használhatom az ezüs és arany kollaidot. Volt egy aneurizma repedés,megműtöttek és egy azt fém klippel zárták le. Sajnos lialakult egy pánik betegség ebből adódóan amire gyógyszereket szedek. A vérnyomásommal is sok probléma van arra is gyógyszerek vannak. Közben volt egy májból kimetszésés ezzel együtt az epét is eltávolították. Nagyon labilis idegrendszerű vagyok,iszonyú akarat erő és kitartással de próbálom élni a minden napi életemet és ezért is fordultam aönhöz a kérdésemmel,hogy miként szedjem.Megrendeltem mindkettőt de most még is tanácstalanul állok előttük. Segítségét előre is Köszönöm. Tisztelettel egy bizakodó.


Tisztelt Hölgyem! Olvasva sorait és problémáit, elsősorban az aranykolloidot javaslom Önnek. Ebből nyugodtan nagyobb dózisban is szedhet az elején. A 80-as években még receptre írták az aranykolloid injekció kúrákat, idegrendszer erősítésre, izületi gyulladásokra. Csináljon végig egy aranykolloid kúrát, ehhez 2-3 üveggel biztos el fog fogyasztani. Eleinte, 1-2 hétig, az aranykolloiddal naponta 4-5 alkalommal öblögessen 2-3 percig, a szájnyálkahártyán keresztül szívódik fel a legjobban. Javítani fogja a kedélyállapotát, gyorsabban fog gyógyulni, az arany nagyon jó, pozitív stimuláló szer. Én személy szerint le is nyelem az aranykolloidot. Álmatlanság, zaklatott vagy rossz kedélyállapot esetén nyugodtan a napi adagon felül, fél deci aranykolloiddal öblögessen. 2 hét után napi 2-3 alkalommal 1 kupaknyi aranykolloiddal ugyanígy öblögessen. Egy 4-6 hét egy kúra. Meglátja jobban fogja magát érezni. Betegségeire az ezüstkolloid is jó lehet, de az aranykolloid és ezüstkolloid használata között teljen el legalább fél óra. Az ezsütkolloiddal reggel-este öblögessen 1-2 percig, és érezni fogja kitünő baktérium, gomba, vírus ölő hatását, mint egy második immunrendszer bekapcsolja a szervezet védekezőképességét. Remélem segítettem, és jobb egészségben telnek majd a napjai az aranykolloid kúra után. Üdvözlettel: Dr. Juice Pharma Csapata
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Ezüstkolloid hatása
Ezüstkolloid mellékhatása
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Ezüstkolloid ár
Ezüstkolloid vélemények
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról
Ezüstkolloid hatása