Vírusok és az ezüstkolloid

“Sajnos, közületek, akiknek nincs egészségügyi végzettsége, az ugye nem mondhatja, hogy gyógyít az ezüstkolloid. De én, igen is azt mondom, hogy ezüstkolloiddal lehet gyógyítani. Lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget: a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében.” Dr. Elek Csaba

A herpes simplex vírus

Magyarországon milliók életét keseríti meg az egyik legfájdalmasabb bőrelváltozás, a herpesz. Igen elterjedt kórság a herpesz – felmérések szerint az emberek nyolcvan százaléka hordozza testében a herpesz vírust, ami időközönként, mikor legyengül az immunrendszer, kiváltja a kellemetlen tüneteket.

A legtöbb esetben már csecsemő- vagy kisgyermekkorunkban elkapjuk a fertőzést, s ezután szervezetünkben lappangva bújik meg a bajkeverő a Herpes simplex vírus. A kórokozó hatásos ellenszerét még sajnos nem találta meg az orvostudomány, a felbukkant herpesz tüneteit azonban már nagyban lehet enyhíteni.

A herpesz bőrtünetet, a Herpes simplex vírus okozza.

A kórokozó észrevétlenül fertőzi meg a szervezeted, majd akár hónapokig, évekig tünetmentesen lappangva élősködik tested idegsejtjeiben megbújva. Ha Te egyszer már megfertőződtél, akkor egész életed során hordozod a bajt.

Pontosan nem ismert, hogy milyen biológiai folyamatok idézik elő a herpesz kiújulását: kutatók összefüggésbe hozták már a szervezet immunrendszerének átmeneti legyengülésével, fokozott stresszel járó élethelyzetekkel, erős napfénnyel, túlzott stressz-terheléssel, a hormonműködés ideiglenes változásával (például menstruáció, terhesség).

Ha „gyakorlott” herpeszes vagy, már könnyen felismered az első tüneteket, a fura, semmihez sem hasonló, bizsergő érzést. Ha okos vagy, már ebben a fázisban elkezded a herpeszed kezelését.

Az ezüstkolloid és a herpesz ellenes kenőcs ebben nagy segítségedre lehet.

Az ezüstkolloid spray és a tubus bármelyik táskádban elfér, és bármikor előkaphatod.

A herpesz önmagától is gyógyuló betegség, de a vírus szaporodását gátló szerrel, mint például az ezüstkolloid, a gyógyulást gyorsíthatod, a kellemetlen tüneteket enyhítheted, az átvitel valószínűségét mérsékelheted.

Az ezüstkolloid folyamatos, kis adagban való alkalmazásával a kiújulások gyakorisága is visszaszorítható

A fertőzés, továbbá a fertőzés átadásának megelőzésében egyaránt fontos, hogy kerüld a másokkal közös törölköző használatát. A megelőzés részeként kerülni kell a bőrfelületek érintkezését vagy a nemi kapcsolatot olyan személyekkel, akik a herpesz vagy a genitális herpesz tüneteit mutatják, egészen a hólyagok begyógyulásáig.

HPV vírus

Főként az utóbbi 20 év kutatásai vetítettek fényt a tényre, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a Humán PapillómaVírus, amely ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, egyike ezeknek.

A vírusok mikroszkopikus élőlények, „információhordozók”. Nagyon egyszerű szerkezetűek. Fő alkotóelemük egy kis mennyiségű DNS vagy RNS (örökítő anyag), fehérje burokban.

Az említett HPV vírusok DNS-ből épülnek fel, vagyis ugyanabból az örökletes anyagból, amely a növényi, állati, emberi sejtek működését is szabályozza. Az utóbbi években vált világossá, hogy ezek a vírusok hogyan okozhatnak daganatot, és milyen módon védekezhetünk ellenük.

A HPV azaz a humán papillomavírus fertőzések nagyon gyakran fordulnak elő, a világon körül-belül 630 millió HPV fertőzött ember él. A különféle genitális HPV törzsek elterjedése jelentős földrajzi és etnikai különbségeket mutat. Egyes változatok gyakorlatilag csak Észak-Amerikában, mások főleg Afrikában találhatóak.

Az európai és így a magyar lakosság genitális HPV-fertőzöttségéről nincsenek pontos adatok. Egyes becslések szerint a szexuálisan aktív fiatal nők fertőzöttségi aránya 20-40 százalék. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindannyian rákra hajlamosak, hiszen csak a 3-4 százalékukban mutatható ki rákmegelőző állapot vagy már kifejlődött rák.

Mintegy száz papillomavírust ismerünk (kilencven esetében a DNS-ük bázissorrendjét is meghatározták, s ennek alapján e vírusok könnyen azonosíthatók), amelyek közül negyvenhat betegíti meg az embert. Ezek a vírusok nem egyforma kockázatú bajt okoznak. Vannak, amelyek nem idéznek elő rosszindulatú daganatot, mások képesek erre, de ritkán, megint mások gyakran rákot keltenek.

Orvos-szemmel:

„Nézzük meg az ezüstkolloidot, ami tulajdonképpen egy újra felfedezett antibiotikum. 38 előtt a legelterjedtebb antimikrobás gyógyszer volt. Az előtt is voltak antimikrobás gyógyszerek, csak azokat nem antibiotikumoknak hívták.

Az ezüstkolloid felszívódása: már a száj nyálkahártyáról is felszívódik, ezért nagyon fontos, hogy bevételekor egy-két percig a szájüregbe kell tartani. Tudniillik, hogyha lenyeljük az egészet, akkor a bélflórát károsíthatja aránytalan mértékben, minden egyéb esetben viszont csak a fertőző ágenseket támadja meg. A szervezet bármely szövetébe eljut, tehát teljesen szerv-specifikusan mindenféle fertőzés ellen jó.

Amire rájöttem, mint nőgyógyász, kérem szépen: melyik ma nőknél a legnagyobb népegészségügyi problémát okozó vírusfertőzés? A HPV. Így van, humán papilloma vírus. Kérem szépen két betegen kipróbáltam, két nyolchetes kezelés után mind a kettőnél P3-ról P1-re ment vissza a citológiai érték. Na, most ezt én, mint orvos nyugodtan mondhatom, sőt, ha valaki azt mondja nekem akadémiai székről, hogy én ilyet ne terjesszek, kérem szépen ez az én tapasztalatom. Ahhoz, hogy én ezt terjesszem, erre nekem felhatalmazásom van. Sajnos, közületek, akiknek nincs egészségügyi végzettsége, az ugye nem mondhatja, hogy gyógyít. De én, igen is azt mondom, hogy ezzel lehet gyógyítani. Lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget: a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében.

Nagyon fontos, hogy legalább 650 kórokozó ellen hatékony, ez be van bizonyítva, és ezek között vírusok is vannak. Mondjon már valaki egy olyan hagyományos antibiotikumot, ami hat a vírusokra! Egy szál nincs. Kitalálták a mindenféle Herpesin, Isoprinosine, a túró tudja, hogy micsoda, reklámozzák, ide kenje, ott szedje be. Kérem szépen, mindenki jegyezze meg: klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. És ezt 15 év tapasztalata alapján állíthatom.

Nagyon fontos, hogy nem alakul ki rezisztencia. A legnagyobb probléma az, hogy ma már a kórokozók többsége antibiotikumot reggelizik. Annyira hozzászoktak ezekhez az antibiotikumokhoz, hogy nemcsak rezisztensek vele szemben, hanem még ráadásul függővé is válnak. Olyan ez, mintha én valakit pálinkával akarnék megölni, aztán, ihaj-csuhaj, alkoholista lesz tőle, de azért tovább éli az életét. És, előbb-utóbb még követeli is. És ha én adok neki, akkor még szaporodik is.

Tehát nem csak a rezisztencia, hanem a dependencia is megjelent, mint fogalom. A penicillin, amikor feltalálta 1926-ban Fleming, akkor gyakorlatilag az összes tüdőgyulladást meggyógyította. Ma már, csak a tüdőgyulladások 40%-ának gyógyítására alkalmas.

Ki tudja, hogy a közönséges náthára milyen antibiotikum jó? Nincs. Valaki, valaha is meggyógyult náthából antibiotikummal? És próbáltátok már az ezüstkolloidot? Tapasztaltátok? Meggyógyultatok tőle? Helyes. Nem kell különösebben ragoznom a többit.

Nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Rendkívül fontos. Említetted: csak Tennessee államban, csak két év alatt 1600 halálos áldozat. Magyarországon fogalmunk sincs. Tudniillik a kölcsönhatásokat nem tanítják az orvosi egyetemeken sem. És az orvosok sem tudják. De hogy nem tudják, még az se baj, de azt sem tudják, hogy melyik könyvben található. Úgy hívják ezt, hogy Gyógyszer Kompendium, amelynek két és fél évig voltam a tudományos főszerkesztője…

…Úgyhogy a gyógyszer-kölcsönhatások tekintetében nagyon kevés dolog van, amire nem tudok adekvát választ adni.

S az ajánlott dózisban nincs mellékhatása. Az ajánlott dózis nagyon fontos. Mindennek van mellékhatása. Aminek nincs mellékhatása, annak főhatása sincs. Az ezüstkolloidnak például ott van az argyriozis, a bőrnek az ezüstös elszíneződése. Éppen ezért azt javasolják általában a nyugati csúcs élelmezési, gyógyszerészeti intézetek, mint például a Food and Drug Administration az ezüstkolloidok tekintetében: hat heti szedés után tartsanak két hónap szünetet. Na most általában közöttünk ez az információ nem cirkulál, én mégis ennek a megfontolását javaslom.”

Forrás: Dr. Elek Csaba Szülész-nőgyógyász

Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük jelezze telefonon, vagy  a drjuice.drjuice@gmail.com e-mail címen.

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!