Rólunk és az ezüstkolloidról…

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Felmérések bizonyítják, hogy mi, magyarok büszkék vagyunk arra, hogy milyen remek tudósok születtek nemzetünkből.

Szerencsére, kínai üzletek áradata óta, még erősebb lett a nemzeti érzés!

Jó hír, hogy a DrJuice ezüstkolloid is hazánkat erősíti!

Cégünk 2006-ban kezdett kolloid alapú termékek kifejlesztésébe. Elsőként az ezüstkolloiddal kapcsolatos fejlesztéseket kezdtük meg jól képzett szakember és fejlesztői gárda segítségével.

Hisszük, hogy ennek a természetes védőhatással bíró ezüstkolloid széles körben, számos fontos szerep juthat még mindennapi életünkben.

Meggyőződésünk, hogy a környezetünkben élő kórokozók (vírusok, gombák, baktériumok) ellen a természet válaszával kell felvennünk a versenyt. Célunk, hogy magyar K+F bázis segítségével világpiacon is helytálló ezüstkolloidot állítsunk elő. Gyártási technológiánk megfelel a GLP (good labor practice) követelményeinek.

Termékeink, így az ezüstkolloid is, folyamatos minőségi ellenőrzése valamint fejlesztése a Bay Nanotechnológiai Intézet segítségével valósul meg.

A BAY-NANO Kutatóintézet 2006. július 1-ején alapult Miskolcon, zöld mezős beruházásként. A Kutatóintézet elsősorban a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karával áll közvetlen fizikai és szakmai kapcsolatban, de élő szálak fűzik a BME-hez, a Szegedi Egyetemhez és a SOTE-hoz.

A BAY Intézetek közül elsősorban a BAY-ATI-val és a BAY-BIO-val dolgozunk együtt. Az intézet alapításának célja egy olyan magyar alkalmazott kutatóközpont létrehozása volt, amely közvetlen kapcsolatban áll a város, a régió, az ország (és persze az egész világ) anyaggyártó kis- közép- és nagyvállalataival, velük együttműködésben olyan szellemi termékeket hoz létre új nanoszerkezetű anyagok és nanotechnológiák kifejlesztése formájában, amelyek a partner vállalatoknál hozzáadott értéket eredményeznek az eddig alkalmazott eljárásokhoz, illetve az eddig forgalmazott termékekhez képest.

A kutatóintézet az Észak-Magyarországi kis- és középvállalatok nanometrológiai bázisául is szolgál egyben. A Kutatóintézet a Miskolci Egyetem Nanotechnológiai Kihelyezett Tanszékének is háttér intézménye, alapul szolgálva a magyar anyagmérnöki oktatás nanotechnológiai szakirányának megindításához.

A DrJuice ezüstkolloid ÁNTSZ által bevizsgált termék!

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!