Rólunk és az ezüstkolloidról…

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Tudtad, hogy a DrJuice ezüstkolloid magyar termék és magyarországi gyárban állítják elő? Neked is fontos, hogy bevizsgált ezüstkolloidot vásárolj hazai piacról és, hogy mellékhatás nélküli gyógyhatású készítménnyel kezeld a problémáidat?

Felmérések bizonyítják, hogy mi, magyarok büszkék vagyunk arra, hogy milyen remek tudósok születtek nemzetünkből.

Szerencsére, kínai üzletek áradata óta, még erősebb lett a nemzeti érzés!

Jó hír, hogy a DrJuice ezüstkolloid is hazánkat erősíti!

Cégünk 2006-ban kezdett kolloid alapú termékek kifejlesztésébe. Elsőként az ezüstkolloiddal kapcsolatos fejlesztéseket kezdtük meg jól képzett szakember és fejlesztői gárda segítségével.

Hisszük, hogy ennek a természetes védőhatással bíró ezüstkolloid széles körben, számos fontos szerep juthat még mindennapi életünkben.

Meggyőződésünk, hogy a környezetünkben élő kórokozók (vírusok, gombák, baktériumok) ellen a természet válaszával kell felvennünk a versenyt. Célunk, hogy magyar K+F bázis segítségével világpiacon is helytálló ezüstkolloidot állítsunk elő. Gyártási technológiánk megfelel a GLP (good labor practice) követelményeinek.

Termékeink, így az ezüstkolloid is, folyamatos minőségi ellenőrzése valamint fejlesztése a Bay Nanotechnológiai Intézet segítségével valósul meg.

A BAY-NANO Kutatóintézet 2006. július 1-ején alapult Miskolcon, zöld mezős beruházásként. A Kutatóintézet elsősorban a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karával áll közvetlen fizikai és szakmai kapcsolatban, de élő szálak fűzik a BME-hez, a Szegedi Egyetemhez és a SOTE-hoz.

A BAY Intézetek közül elsősorban a BAY-ATI-val és a BAY-BIO-val dolgozunk együtt. Az intézet alapításának célja egy olyan magyar alkalmazott kutatóközpont létrehozása volt, amely közvetlen kapcsolatban áll a város, a régió, az ország (és persze az egész világ) anyaggyártó kis- közép- és nagyvállalataival, velük együttműködésben olyan szellemi termékeket hoz létre új nanoszerkezetű anyagok és nanotechnológiák kifejlesztése formájában, amelyek a partner vállalatoknál hozzáadott értéket eredményeznek az eddig alkalmazott eljárásokhoz, illetve az eddig forgalmazott termékekhez képest.

A kutatóintézet az Észak-Magyarországi kis- és középvállalatok nanometrológiai bázisául is szolgál egyben. A Kutatóintézet a Miskolci Egyetem Nanotechnológiai Kihelyezett Tanszékének is háttér intézménye, alapul szolgálva a magyar anyagmérnöki oktatás nanotechnológiai szakirányának megindításához.

A DrJuice ezüstkolloid ÁNTSZ által bevizsgált termék!

Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük jelezze telefonon, vagy  a drjuice.drjuice@gmail.com e-mail címen.

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!