Az ezüstkolloid alkalmazása Dr. Elek Csaba Szülész-Nőgyógyász szemével

„Az ezüstkolloid alkalmazása: Nézzük meg az ezüstkolloidot, ami tulajdonképpen egy újra felfedezett antibiotikum.

1938 előtt a legelterjedtebb antimikrobás gyógyszer volt. Az előtt is voltak antimikrobás gyógyszerek, csak azokat nem antibiotikumoknak hívták.

Az ezüstkolloid felszívódása: már a száj nyálkahártyáról is felszívódik, ezért nagyon fontos, hogy bevételekor egy-két percig a szájüregbe kell tartani. Tudniillik, hogyha lenyeljük az egészet, akkor a bélflórát károsíthatja aránytalan mértékben, minden egyéb esetben viszont csak a fertőző ágenseket támadja meg. A szervezet bármely szövetébe eljut, tehát teljesen szerv-specifikusan mindenféle fertőzés ellen jó.

Amire rájöttem, mint nőgyógyász, kérem szépen: melyik ma nőknél a legnagyobb népegészségügyi problémát okozó vírusfertőzés? A HPV. Így van, humán papilloma vírus. Kérem szépen két betegen kipróbáltam, két nyolchetes kezelés után mind a kettőnél P3-ról P1-re ment vissza a citológiai érték.

Na, most ezt én, mint orvos nyugodtan mondhatom, sőt, ha valaki azt mondja nekem akadémiai székről, hogy én ilyet ne terjesszek, kérem szépen ez az én tapasztalatom. Ahhoz, hogy én ezt terjesszem, erre nekem felhatalmazásom van.

Sajnos, közületek, akiknek nincs egészségügyi végzettsége, az ugye nem mondhatja, hogy gyógyít. De én, igen is azt mondom, hogy ezzel lehet gyógyítani. Lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget: a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében.

Nagyon fontos, hogy az ezüstkolloid legalább 650 kórokozó ellen hatékony, ez be van bizonyítva, és ezek között vírusok is vannak.

Mondjon már valaki egy olyan hagyományos antibiotikumot, ami hat a vírusokra! Egy szál nincs.

Kitalálták a mindenféle Herpesin, Isoprinosine, a túró tudja, hogy micsoda, reklámozzák, ide kenje, ott szedje be. Kérem szépen, mindenki jegyezze meg: klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. És ezt 15 év tapasztalata alapján állíthatom.

Nagyon fontos, hogy az ezüstkolloiddal szemben nem alakul ki rezisztencia. A legnagyobb probléma az, hogy ma már a kórokozók többsége antibiotikumot reggelizik. Annyira hozzászoktak ezekhez az antibiotikumokhoz, hogy nemcsak rezisztensek vele szemben, hanem még ráadásul függővé is válnak. Olyan ez, mintha én valakit pálinkával akarnék megölni, aztán, ihaj-csuhaj, alkoholista lesz tőle, de azért tovább éli az életét. És, előbb-utóbb még követeli is. És ha én adok neki, akkor még szaporodik is.

Tehát nem csak a rezisztencia, hanem a dependencia is megjelent, mint fogalom. A penicillin, amikor feltalálta 1926-ban Fleming, akkor gyakorlatilag az összes tüdőgyulladást meggyógyította. Ma már, csak a tüdőgyulladások 40%-ának gyógyítására alkalmas.

Ki tudja, hogy a közönséges náthára milyen antibiotikum jó? Nincs. Valaki, valaha is meggyógyult náthából antibiotikummal? És próbáltátok már az ezüstkolloidot? Tapasztaltátok? Meggyógyultatok tőle? Helyes. Nem kell különösebben ragoznom a többit.

Nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Rendkívül fontos. Említetted: csak Tennessee államban, csak két év alatt 1600 halálos áldozat. Magyarországon fogalmunk sincs. Tudniillik a kölcsönhatásokat nem tanítják az orvosi egyetemeken sem. És az orvosok sem tudják. De hogy nem tudják, még az se baj, de azt sem tudják, hogy melyik könyvben található. Úgy hívják ezt, hogy Gyógyszer Kompendium, amelynek két és fél évig voltam a tudományos főszerkesztője…

…Úgyhogy a gyógyszer-kölcsönhatások tekintetében nagyon kevés dolog van, amire nem tudok adekvát választ adni.

S az ezüstkolloidnak az ajánlott dózisban nincs mellékhatása.

Az ajánlott dózis nagyon fontos. Mindennek van mellékhatása. Aminek nincs mellékhatása, annak főhatása sincs. Az ezüstkolloidnak például ott van az argyriozis, a bőrnek az ezüstös elszíneződése. Éppen ezért azt javasolják általában a nyugati csúcs élelmezési, gyógyszerészeti intézetek, mint például a Food and Drug Administration az ezüstkolloidok tekintetében: hat heti szedés után tartsanak két hónap szünetet. Na most általában közöttünk ez az információ nem cirkulál, én mégis ennek a megfontolását javaslom.”

Forrás: Dr. Elek Csaba Szülész-nőgyógyász

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!