Ezüstkolloid? Erről a gyógyszeripar mélyen hallgat…

Dr. Elek Csaba

Dr. Elek Csaba szülész-nőgyógyász, humán genetikus és epidemiológus MOST pontosan elmagyarázza…

Mire jó az ezüstkolloid? Hogyan fejti ki hatását? Van káros mellékhatása? Ebből az összefoglalóból hiteles választ kaphatsz Dr. Elek Csabától… Ha nincs időd végignézni, a videó alatt néhány mondatban összefoglaltuk a 20 perces előadás lényegét Dr. Elek Csaba szavaival…

Amiről a gyógyszeripar mélyen hallgat… Dr. Elek Csaba előadása az ezüstkolloidról. Ha van egy kis időd nézd végig, érdemes…

Közzétette: Ezüst kolloid – 2016. szeptember 6.

Itt foglaltuk össze (2 perc alatt elolvasható):

“Az ezüstkolloidok rendkívül hatékonynak bizonyultak mintegy 650 féle mikroorganizmussal szemben, ezek között rendkívül sok betegség gyógyítására alkalmasnak találták in-vitro és in-vivo egyaránt.

Az ezüstkolloidot nem szokták másként aposztrofálni, mint az újra felfedezett antibiotikumot, mint mondottam, 1938 előtt a legelterjedtebb antimikrobás gyógyszer volt, de mint mondtam, az antibiotikum kifejezés valójában nem fedi a valóságot, hiszen ez nem mikroorganizmus által, hanem mesterségesen előállított természetes közeg.”

Így néz ki egy színes, elektronmikroszkópos felvételen az ezüstkolloid

Ezüstkolloid mikroszkóp alatt

Nagyon látványos felvételek. A sejtek között, elsősorban a sejtközötti térben, ún. interstíciumban rakódnak le ezek az ezüstkolloid részecskék, és itt fejtik ki a hatásukat.”

Az ezüstkolloiddal szemben nem alakul ki semmilyen félre rezisztencia!

A baktériumok az ezüstkolloidot megszokni nem képesek, ugyanakkor magának az ezüstkolloidnak semmilyen mellékhatása és semmilyen gyógyszerkölcsönhatása nem figyelhető meg.

Ezüstkolloid vélemények
Vélemény a DrJuice ezüstkolloidról

ADAGOLÁS

Az ezüstkolloid már a szájnyálkahártyáról is felszívódikezért az alkalmazását általában úgy javasoljuk, hogy napi kétszer egy teáskanállal, és 3-4 percig a nyelv alatt kell tartani. A nyelv alatti laza szájnyálkahártyáról felszívódik az ezüstkolloidnak a 90%-a, és csak 10%-a kerül a bélcsatornába. Miért fontos ez? Ez azért fontos, mert az ezüstkolloid ily módon nem befolyásolja – ellentétben az antibiotikumokkal – a bélflórának az épségét.

Ezüstkolloid vélemények

A szervezet minden szövetébe eljut az ezüstkolloid, nincs tehát olyan szövet, ahová ne jutna el. A véragygáton is nagyon könnyen keresztüljut, ellentétben nagyon sok antibiotikummal.

Az ezüstkolloidnak a hatásmechanizmusa ma már jól ismert, bénítja a sejtlégzést, elsősorban azt a biokémiai folyamatot, amelyet Magyarország legnagyobb tudósáról, Szentgyörgyi Albertről neveztek el részben, mert Krebs-Szentgyörgyi ciklusnak neveznek.

Ugyanakkor az ezüstkolloid a szervezet saját sejtjeit nem támadja meg, tehát óriási a szelektivitása és a terápiás szélessége. A terápiás szélesség lényegében nem más, mint a terápiás és a toxikus dózis közötti különbség.
Legalább 650 féle kórokozó ellen hatékony az ezüstkolloid. Vele szemben rezisztencia nem alakul ki. Nem lép kölcsönhatásba semmilyen más gyógyszerekkel, és az ajánlott dózisban nincs mellékhatása.

Vélemény az ezüstkolloidról

Mit jelent ez az ajánlott dózis, mert ezt sokan félreértelmezik…

Egy mellékhatása van, amit úgy hívnak, hogy argirózis, ez a bőr ezüstös elszíneződése. Általában azok, akik ellenzik az ezüstkolloid alkalmazását, mindenki az argirózis lehetőségére hivatkozik, de kimutatták, hogy terápiás dózisban 70 évig kell folyamatosan szedni ahhoz, hogy ez a szövődmény kialakuljon. Nyilvánvalóan olyan embereknél fordul elő argirózis, akik az ezüstkolloiddal visszaélnek és a terápiás dózis sokszorosát, szinte kényszeresen szedik.

Az ezüstkolloidok javallatai között jól látható, hogy gyakorlatilag valamennyi fertőzéses megbetegedés mellett, bizonyos esetekben autoimmun megbetegedések ellen is jó…

Az ezüstkolloid kezelésnek természetesen vannak ellenjavallatai, abszolút ellenjavallata kizárólag az ezüstallergia.”

Dr. Elek Csaba – szülész-nőgyógyász, humán genetikus, epidemiológus

Ezüstkolloid vélemények

Hálásan köszönjük a bizalmat!

Az elmúlt 10 évben több mint 130.000 vásárló szavazott bizalmat prémium minőségű DrJuice ezüstkolloid készítményeinknek! Hálásan köszönjük a bizalmat!

Ha már Te is vásároltál tőlünk, akkor pontosan tudod mennyire sokat segíthetnek készítményeink a vírusos és bakteriális fertőzések megszüntetésében, ha viszont még nem vásároltál tőlünk, akkor olvasd el mit írnak azok akik rendszeresen használják ellenőrzött minőségű, prémium DrJuice kolloid készítményeinket.

Vedd fel a harcot a vírusokkal és a kórokozókkal szemben! Rendeld meg ITT és MOST kényelmesen és biztonságosan!

A rendelésed leadását követően 24 órán belül házhoz szállítjuk! Mi pontosan tudjuk, hogy maximálisan elégedett leszel készítményeinkkel, de ha bármilyen okból mégsem vagy elégedett, 45 napon belül a teljes vételárat visszafizetjük.

Mutatjuk a DrJuice prémium minőségű készítményeinket, KATTINTS A KÉPRE:

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!