Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid, nanométer méretű részecskéket tartalmazó víz szuszpendált ezüsttel.

A teljes ezüsttartalom milligramm per literben van kifejezve (mg/L), ami számszerűen ugyanaz, mintha ppm-ben lenne megadva (milliomod részecske). A teljes ezüsttartalom két részre oszlik; ezüstionra és ezüstrészecskékre. Az ezüstionos kötések olyan termékek, melyeknek belső tartalma legfőképpen ezüstion.

Az ezüstprotein alapú termékeknél zselatint használnak adalékanyagként annak érdekében, hogy szuszpenzióban tartsák a nagy ezüstrészecskéket, amik e nélkül lesüllyednének.

A valódi ezüstkolloid termékek nem tartalmaznak sem proteint, sem egyéb adalékanyagokat, és ezüsttartalmuk legfőképpen nanométer méretű ezüstrészecskék, ultra tiszta vízben.

Sok szakkönyv definiálja a kolloidokat úgy, hogy 1 és 1000 nanométer közötti részecskemérettel rendelkeznek. Amikor ezeket a könyveket írták, még senki nem látott olyan kolloidrészecskét, ami 1 nanométernél kisebb lett volna, mert a technológia, amely ezt ki tudta volna mutatni, még nem létezett akkoriban. A mai technológia azonban már szubnanométerben is meg tudja határozni a kolloid részecskéket.

Az ezüstkolloid milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, melyet egy nagyobb darab, igen nagy tisztaságú, úgynevezett Quadrát ezüstből és megtisztított, esetünkben ultratiszta vízből, elektrolízissel állítanak elő, laboratóriumi hátérrel, speciális elektromos berendezéssel. Kolloidnak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik.

A rendkívül tiszta, elektromos töltés nélküli vízben, nano méretű, azonos töltésű ezüst részecskék találhatók, melyek azonos töltésüknél fogva állandó mozgásban vannak és egymást taszítják. Töltésvesztésük miatt – ami természetes folyamat – fokozatosan csökken a hatékonyságuk, tehát nem lehet korlátlan ideig használni őket. Felbontást követően, 90 nap elteltével a pozitív töltésű ezüst részecskék lassan veszítenek töltésükből mozgásuk lassul és gyengül a hatékonysága

A kolloid ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

Az ezüstkolloid tehát egy igen finom ezüstrészecskékből álló, tiszta vizes oldat. A jó minőségű ezüstkolloid oldatban még hosszabb állás után sem látható semmilyen zavarosodás, kicsapódás vagy üledék. A jó minőségű ezüstkolloid nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékanyagot. Belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható az ezüstkolloid.

Az ezüst mind az emberek, növények és állatok számára esszenciális nyomelem.

Legfontosabb tulajdonsága, hogy már minimális mennyiségben is kiválóan pusztítja a gombákat, baktériumokat és a vírusokat. Orvosi kísérlettel bizonyított, hogy laboratóriumi körülmények között az ezüst 6 perc alatt elpusztítja a kórokozókat.

Az ezüstkolloid oldat a Candida albicans gomba okozta betegségnél is pozitív hatást mutathat, és a reflux-betegség gyógyításában is kiemelkedő jelentőséggel bírhat. Az ezüstkolloid oldat hatását ahhoz hasonlíthatjuk, mintha egy kiválóan működő második immunrendszer létezne bennünk, mely nagyban segíti az egész szervezet öngyógyulási folyamatát.

Ha kérdése, kérése merülne fel, kérjük jelezze telefonon, vagy  a drjuice.drjuice@gmail.com e-mail címen.

Várj egy percet mielőtt kilépsz!
Ne menj el üres kézzel, fogadd el ezt az 1000 Ft értékű kupont amit 30 napon belül beválthatsz bármilyen DrJuice termékre!