EZÜSTKOLLOID

DrJuice Ezüstkolloid - Aranykolloid

Az ezüstkolloid jótékony hatása régóta elismert. Az ezüsttel történő gyógykezelés már a 20. század elején nagyon népszerű volt. Az ezüst jótékony hatásai a szervezetre elvitathatlanok. A Dr. Juice ezüstkolloid termékekkel sokat tehetünk egészségünkért, jobb közérzetünkért és szépségünkért.

Az ezüstkolloid valójában nem más, mint nanoméretű részecskéket tartalmazó víz szuzpendált ezüsttel. A Dr. Juice termékek nem tartalmaznak sem proteint, sem egyéb adalékanyagokat, és ezüsttartalmuk legfőképpen nanométer méretű ezüstrészecskék, ultra tiszta vízben.

Az ezüstkolloid jó hatással van a bőr képződésére, fokozza a méregtelenítést, külsőleg és belsőleg gyógyítja a gyulladásos és fertőzéses megbetegedéseket. Az ezüstkolloid gátolja a gombák és mikrobák szaporodását, miközben a szervezetbarát mikroorganizmusokat nem károsítja.

drjuice_femina_kit_csomag

Ezüstkolloid Femina Kit csomag

7060 Ft helyett most csak 5480 Ft!

Minden, amire egy nőnek szüksége lehet! A Femina Kit csomagban megtalálod a női higiéniához szükséges eszközöket, az ezüstkolloidos intimzuhanyt és a tampon- és betétfertőtlenítő Silvertampons csomagot.

Tovább!

drjuice_praktika_kit_csomag

Ezüstkolloid Praktika Kit csomag

8860 Ft helyett most csak 5870 Ft!

Megoldás szinte minden problémára! Ezzel a praktikus ezüstkolloid csomaggal a legtöbb egészségügyi problémát kezelheted, másodpercek alatt! A csomag tartalmaz ezüstkolloid hydrogélt, orrsprayt és oldatot.

Tovább!

drjuice_family_kit_csomag

Ezüstkolloid Family Kit csomag

12230 Ft helyett most csak 9380 Ft!

Az egész család védelméért! Ebben az akciós ezüstkolloid csomagban a ház körüli problémák megoldását találod! Legyen szó egészségügyi problémáról, vagy éppen fertőtlenítésről, a Family Kit csomag nagy segítségedre lesz!

Tovább!

Ezüstkolloid Kategóriák

Legnépszerűbb termékeink

Ezüstkolloid info